Найди мастера красоты и здоровья
Киев
от 1000 грн

за процедуру

Надання волоссю відтінку.

Для кого?

Звичайно, в першу чергу, ця інформація для Вас, щоб ви розуміли сенс рекомендацій майстра про тонування ні як інструмент збільшити ваш чек, а як елементарний і першочерговий догляд для волосся.

При стійкому перманентному фарбуванні волосся відбувається часткове освітлення натурального пігменту і всередині волосся утворюється штучний пігмент. При знебарвленні (порошком, пастою, кремом тощо) відбувається руйнування натурального пігменту.

У стійкому фарбуванні, можна сказати, вже вбудований механізм захисту волосся, а ось при освітленні - навпаки. Саме тому фарбування стійким барвником проводиться в один етап, а освітлення – у два етапи (освітлення та тонування).

Є освітлювальні продукти, які поєднали ці 2 процеси, але це швидше виняток, ніж правило.

Нічого не вічно і в середньому через 1-2 місяці волосся природним шляхом вимивання втрачає штучний пігмент. Візуально вони можуть мати гарний вигляд, але всередині відбуваються зміни. Грубо кажучи, волосся стає порожнім. Особливо якщо раніше було виконано знебарвлення. Порожнє, пористе волосся більш схильне до зовнішніх впливів, воно стає крихким і ламким. .

Тому для підтримки якості волосся бажано тонувати волосся раз на 1-2 місяці. Виконується це на сухе або вологе волосся, відсоток окислювальної емульсії мінімальний 1,5%-4%, залежно від бажаного ефекту. Це безпечно і абсолютно не порушує структуру волосся.

І навіть якщо ви фарбуєте волосся перманентним барвником, то тонування вам анітрохи не завадить, тому що кожен бренд, що поважає себе, зараз у формули барвників закладає дуже хороші доглядові компоненти - масла, кератин, протеїни, амінокислоти і т.д., а також інгредієнти що відповідають за блиск волосся і здоровий зовнішній вигляд.

Любіть своє волосся, тонуйте регулярно і його якість вас неодмінно порадує 

Придание волосам оттенка, тон в тон, на затемнение, после мелирования, обесцвечивания. Наносится на влажные волосы

DiaLight; DiaRichesse

Нет четкого графика
В салоне:
Киев, Оболонский р-н,
Героїв Дніпра. 34
M Героев Днепра
M Минская
M Оболонь
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?