Найди мастера красоты и здоровья
Днепр
1000 грн

за процедуру

ДЕ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ НОЖОВІ ТЕХНІКИ? (детальніше на профілі фейсбук *ПЕРЦЕПТИВНА ТЕРАПІЯ ДНІПРО" ) 1. У лікувальних техніках, для усунення затискачів (фіброзних змін) у м'язах, фасціях, у роботі зі спайками, рубцями, післяопераційними швами 2. В естетичному моделюванні тіла – для усунення целюліту, відновлення пружності шкіри, та надання м'язам красивої, більш підтягнутої форми; 3. В естетичному моделюванні обличчя – для усунення мімічної маски, зменшення зморшок, зняття напруги та надання особі природного – розслабленого стану. 4. Робота витяжними техніками на животі сприяє усуненню фіброзу та покращенню роботи внутрішніх органів; 5. Також вони сприяють покращенню роботи судинної системи 6. Для психосоматичного опрацювання станів (стреси, страхи, депресії)

Застосування ножа для роботи по тілу засноване на використанні двох принципів – це ударний, для руйнування дисфункції в глибоких шарах м'язових тканин і тягнучий – рухи для витягування (відновлення) фасціальних структур тіла. Основна деталь у виконанні даних технік - це стан, у якому можна перцептивно визначити (сприймати) дисфункцію. Робота ведеться з усього тіла від кінчиків пальців на ногах до голови, на фото фрагменти роботи . Будь-яке застосування даної системи, незмінно приносить відмінні результати, причому позитивний ефект починає відчуватися відразу після першої процедури. І не тільки це.

За допомогою ножа можна проводити навіть косметичні процедури, такі як корекція фігури, утяжка зморшок. На перший погляд сучасної людини, все це може здатися якоюсь містикою, міфом або казками. Але, проте, подібна технологія справді існує.  З його допомогою можна надавати заспокійливий вплив, виводити їх із стресових ситуацій, допомагати долати депресивні стани.

Кому невідомо, що таке фасція, можете прочитати про це в інтернеті, додам тільки, що в нормальному стані фасції під час руху тіла вільно рухаються відносно один одного, але, як тільки з'являється надмірне навантаження або ви отримуєте травму, вони починають злипатися і утворюються фасціальні спайки . Ці спайки залишаються в тілі на довгі роки, і можуть викликати погану рухливість у суглобах, порушення координації рухів, перевантаження м'язів і, як наслідок, поява болю. Фасції чутливі до настрою – залежно від цього змінюється їх жорсткість та еластичність. Негативні психоемоційні стани (стреси, роздратування, гнів тощо) впливають на поставу, тілесне самовідчуття та тілесний самоконтроль, і можуть змінювати рухові патерни. При емоційній затисненості руху більш скуті, іноді взагалі неможливі деякі повороти та переміщення.

Для того, щоб нейтралізувати цю фасціальну "пам'ять", я використовую фасціальну пластику це ручне вплив (витяг фасцій). І тепер мені в цьому допомагатиме ніж, тому що це в рази прискорює процес відновлення рухливості. !!!! І ще, не варто ставитися до цього як шоу, це справді дуже глибокий та ефективний метод роботи з тілом, перевірено на собі!

Нет четкого графика
В салоне:
Днепр, Соборный р-н,
проспект Героев, 12
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?