Знайди свого майстра краси
Кременчук

ГідроКолонотерапія для Схуднення

(Салон краси "Імперія краси", Кременчук)

від 600 грн

за процедуру

Для тих в кого: 💥хронічний запор, здуття живота 💥зайва вага 💥шкірні хвороби 💥алергія, слабий імунітет 💥неприємний запах (з рота, від тіла)

ГідроКолонотерапія 🌸

Допоможемо своєму кишківнику!

завдяки такій корисній процедурі можна у стислі терміни: 
- позбутися кількох зайвих кілограмів, 
- зробити живіт більш підтягнутим, 
- позбутися вздуття.
Здоровий кишківник позитивно впливає на імунітет.

В раціоні більшості українців присутнє "харчове сміття": фастфуди, цукор, копченості та інша нездорова їжа. Такі продукти погано засвоюються організмом і осідають в кишківнику як відходи. У свою чергу це веде до постійних закрепів, синдрому роздратованого кишківника та інших неприємних проблем.
 

Якщо харчуватися неправильно, тіло почне сигналізувати про це - від погіршення зовнішнього вигляду до появи зайвої ваги.
 

Налагодити харчування ніколи не пізно. 🥰Але перед цим потрібно провести очищення кишківника - ГідроКолонотерапія

Відгуки кліентів:

1.❤️

Наполегливо рекомендую! - Легкість після першої ж процедури - Позбавлення від зайвої ваги - Поліпшення стану шкіри - Чистка кишечнику.

 

2.❤️

На перший погляд, все страшно. Насправді, досить приємна процедура, точно допомагає Позбутися шлаків в організмі, і так стимулює почати правильно харчуватися Скинути пару зайвих кілограмів, впорається з ненажерливістю.

 

3.❤️

До цієї процедури довелося вдатися, коли почалися проблеми зі шкірою Мені зробили 4 процедури. Я залишилася дуже задоволена: з'явилося почуття легкості, шкіра стала ідеальною! Тепер потрібно правильно харчуватися!

 

4.❤️

Відважилася на ГідроКолонотерапію , бо ніяк не могла позбутися вздуття живота, як замучали болі і дискомфорт! При першій вже процедурі в мене полегшення! Дякую

 

5.❤️

Хочу третю дитину! Зрозуміла, що вагітнію після ГідроКолонотерапіі  Перший раз робила в 22 роки в звичайному санаторії - через 2 місяці завагітніла Через 10 років зробила у вас - завагітніла через 3 місяці Знову до вас - за третьою дитиною. Гінеколог пояснив чому в мене так спрацьовує організм: Сама брудна частина Кишковика знаходиться на наших жіночих органах Після ГідроКолонотерапіі - кишковик піднімається (вже не лежить на матці і яічниках), він чистий і я вагітнію!

 

6.❤️

Мені подобається поєднувати у вас ГідроКолонотерапію і Гідромассаж  Дякую за - мінус 6 кг за 2 тижні Буду триматися!

 

7.❤️

Притягла до вас чоловіка, сип була по всьому тілу. За 5 сеансів я б сказала зменшилась десь на 30% відсотків, ми не очікували. Самопочуття покращилося!

 

8.❤️

Вирішила собою зайнятися! Почала з ГідроКолонотерапіі По речам замітила вже після першою процедури! З туалетом в мене завжди були проблеми. Тепер все добре!

Відео процедури (1)

Імперія краси Видео - 1 Ваше здоровье и красота - у нас на первом плане! Мы тщательно отобрали комплекс процедур для повышения иммунитета, здорового тела, великолепного внешнего вида и прекрасного самочувствия.
Графік роботи
Пн 08:00 – 19:00
Вт 08:00 – 19:00
Ср 08:00 – 19:00
Чт 08:00 – 19:00
Пт 08:00 – 19:00
Сб 08:00 – 19:00
Вс 08:00 – 19:00
Кременчук,
101 квартал, буд2
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?