Знайди свого майстра краси
Рівне

Шоколадне обгортання

(СПА-салон "ROYAL Color & Beauty", Рівне)

650 грн

за процедуру

Відчуйте на своєму досвіді Омолоджуючу SPA-процедуру шоколадом - це занурення у світ прекрасних відчуттів і гарного самопочуття.

Шоколадне Обгортання

Величезною популярністю в салонах користується процедура СПА шоколадне обгортання. Шоколад приносить максимальну користь для здоров'я і краси тіла. Шоколадні процедури мають яскраво виражений антицелюлітний, підтягуючий та антистресовий ефект. Шкіра стає оксамитовою, отримує глибоке зволоження на клітинному рівні, набуває приємний бронзовий відтінок.

Завдяки високому вмісту в шоколаді кофеїну до 40%, шоколадне обгортання прискорює метаболізм і сприяє розщепленню жирів. Після застосування курсу процедур зникає апельсинова кірка, підтягується шкіра і істотно знижується вага.

Процедура шоколадного обгортання складається з двох етапів:

· Делікатний пілінг тіла 

· Шоколадне обгортання, яке проводиться в spa-капсулі в режимі гідрофузії (поєднання глибокого прогрівання тіла за допомогою інфрачервоного випромінювання та пару) 

Комплекс з 5 - 10 шоколадних обгортань дає чудові результати. Крім терапевтичного ефекту регулюється емоційно - психологічний стан жінки. Процедури сприяють поліпшенню настрою, допомагають вийти з депресії, заспокоюють нерви, знімають напруженість і дратівливість.

Сертифікат на шоколадне обгортання - винятковий подарунок, дарує насолоду і райське задоволення!

Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 19:00
Вс Вихідний
Рівне,
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?