Найди мастера красоты и здоровья
Львов

Тайський Йога масаж

(Массажист Анастасія, Львов)

от 500 грн

за процедуру

Тайський Йога масаж

Тайський Йога масаж - метод древньої традиційної тайської медицини, який налічує понад 2500 р. Включає в себе поєднання йоги, акупресури - техніки розтягування, скручування, натискання. ТМ відрізняється від класичного масажу. Це робота не тільки буквально з м'язами, а й з енергетичними каналами (голкотерапія, до прикладу, проводиться по каналам), активними точками. ТМ - це загальний масаж, від стоп до маківки, може тривати від 1 год до 2.5.

Курс ТМ дає глибоке розслаблення, умиротворення, гармонізує внутрішній стан.

Показаний при  напружені і скутості тіла, контрактурах, стресі, безсонні, людям, які ведуть малорухомий спосіб життя. Розтягування здатні повернути тілу мобільність, гнучкість. Суглоби стають більш рухоми, хода - легшою. Китайське прислів'я говорить, що "Людина настільки молода, наскільки гнучкий у неї хребет." Вікових обмежень немає. Маю досвід роботи з літніми людьми (80-90 рр.)

Тайський масаж стоп - це унікальний масаж, дуже приємний у відчуттях - один з найбільш розслабляючих. При стресі цей масаж діє заспокійливо, при слабості - тонізує, стабілізує. Стопа густо пронизана активними точками, які в свою чергу мають звязок зі всім організмом, кожна точка - це проекція на внутрішні органи та системи, власне тому цей масаж має терапевтичну дію на здоров'я. Ефективний при нервовому перенапруженні, втомі, безсонні, депресії, гармонізує емоційний стан. Місцево - масаж знімає скутісь, набряки, напруження, біль, втому.

График работы
Пн 08:00 – 20:00
Вт 08:00 – 20:00
Ср 08:00 – 20:00
Чт 08:00 – 20:00
Пт 08:00 – 20:00
Сб 08:00 – 20:00
Вс Выходной
В салоне:
Львов, Франковский р-н,
Академіка Андрія Сахарова, 42/513
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?