Найди мастера красоты и здоровья
Бровары
от 449 грн

за процедуру

Зробити нарощування нігтів це створення штучних нігтів за допомогою акрилу або гелю, основа для яких ваші власні нігті. Нарощування нігтів виконується із безпечних та професійних матеріалів, тому шкоди вашим нігтям не буде.Всегда рядом возле дома, Вы сможете нарастить ногти, сделать наращивание ногтей, сделать выкладной френч, а также снятие ногтей и коррекцию ногтей в салоне красоты в Броварах

Хочете довгі та відполіровані нігті прямо зараз? Гелеве нарощування - оптимальний вихід.

Гелеве нарощування нігтів є найбезпечнішим способом нарощування, тому що в цій сучасній системі використовуються безкислотні матеріали, що найбільш нешкідливо для наших нігтів. Гель наноситься на нігтьову пластину і твердне в ультрафіолетовій лампі, в результаті гель полімеризується і перетворюється на міцне покриття структурою схоже з натуральним нігтем. Хімічний склад гелю не викликає алергічних реакцій та подразнень. Під гелем нігті зберігають нормальну дихальну активність, на сьогоднішній день гель є одним із найкращих матеріалів у нігтьовому сервісі. Нігтьове ложе хоч і складається з неживого матеріалу, але все одно через нього проходить волога, продукти обміну речовин, тому дихальна активність дозволяє зберегти нігті та пальці у здоровому вигляді, дозволяючи їм нормально рости та оновлюватися. Зробити гелеве нарощування безпечне та найголовніше красиво!

Завжди поряд біля будинку, Ви зможете наростити нігті, зробити нарощування нігтів, зробити викладний френч, а також зняття нігтів та корекцію нігтів у салоні краси в Броварах.

Видео процедуры (1)

Процесс наращивание ногтей! Как Где сделать маникюр? Салон LaFamilia Семейная парикмахерская Бровары

LFS | La Familia salon - В.Великого Видео - 1 Запрошуємо Вас, у просторому та затишному залі, отримати якісні послуги, відчути сервіс та професійний підхід до Клієнта та роботи! На вас чекають фахівці в галузі перукарського мистецтва та нігтьового сервісу, які нададуть великий спектр послуг, за приємними цінами: Жіночі стрижки, Чоловічі стрижки, Дитячі стрижки, Фарбування волосся, будь-якої складності (Колорування, Мелірування, Шатуш, Балаяж, Омбре, Брондування, Тонування, тощо) *Косметика для волосся DCM (Італія), ING (Італія), ESTEL (Росія) Святкові зачіски, Весільні зачіски, Вечірні зачіски Плетіння волосся, Лікування волосся, Кератин, Ботокс, система Olaplex, Нарощування волосся, Манікюр педикюр, Нарощування нігтів, Покриття гель-лак. Корекція та фарбування брів, Фарбування вій, Візаж, Макіяж, Прокол вух, безліч інших послуг... І звичайно ж для Вас Online-запис та Безкоштовний WiFi! Ваші дітки, якщо прийдуть з Вами, завжди будуть зайняті розвагами (іграшки, розмальовки тощо) та під наглядом привітного Адміністратора! Ми радіємо своїм клієнтам знижками, акціями, розіграшами та подарунками! Двері салонів краси мережі "La Familia salon - сімейна перукарня", завжди відчинені для Вас і всієї Вашої СІМ'Ї!
График работы
Пн 09:00 – 20:00
Вт 09:00 – 20:00
Ср 09:00 – 20:00
Чт 09:00 – 20:00
Пт 09:00 – 20:00
Сб 09:00 – 20:00
Вс 09:00 – 20:00
Бровары,
вулиця Володимира Великого, 4
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?