Найди мастера красоты и здоровья
Бровары

Ламінування Фарбування Ботокс вій

(Салон красоты "LFS | La Familia salon - В.Великого", Бровары)

от 499 грн

за процедуру

Ламінування вій - це нова процедура, яка вже встигла здобути величезну популярність у всіх європейських країнах. Кератин являє собою фібрилярний білок, який входить до складу волосся і має велику механічну міцність, завдяки чому вії товщають, робляться густішими і об'ємнішими, відрізняються насиченим кольором і здоровим блиском. Зробити ламінування вій після процедури не виглядають навмисне у повсякденному житті, навпаки, відрізняються природністю та дозволяють відмовитися від повсякденного макіяжу. Зробити якісне ламінування ботокс фарбування вій можна у Броварах поряд біля будинку!

Ламінування вій — інноваційна процедура, спрямована на зміцнення власних вій і заснована на нанесенні на них спеціального складу, що містить кератин. Вона дозволяє надати вій обсяг, зробити їх колір більш насиченим, а довжину виразною. І все це — без клею та штучних вій. Нанесена на волосся плівка захищає волоски від пилу, впливу холодних та гарячих температур (зимові холоди, літня спека). Оздоровлені, ламіновані вії, набувають гарного блиску і доглянутого вигляду. Зробити ботокс вій - це чудова можливість не тільки перетворити вії, зробивши їх більш густими, завитими, виразного відтінку, а й зміцнити їх, стимулювати зростання, зробити довгострокову інвестицію в їхнє здоров'я та зовнішній вигляд.

Зробити якісне ламінування ботокс фарбування вій можна у Броварах поряд біля будинку!

Видео процедуры (1)

ЭФФЕКТНО! Процесс ламинирование ресниц! Татьяна Калинка салон красоты La Familia salon Бровары

LFS | La Familia salon - В.Великого Видео - 1 Запрошуємо Вас, у просторому та затишному залі, отримати якісні послуги, відчути сервіс та професійний підхід до Клієнта та роботи! На вас чекають фахівці в галузі перукарського мистецтва та нігтьового сервісу, які нададуть великий спектр послуг, за приємними цінами: Жіночі стрижки, Чоловічі стрижки, Дитячі стрижки, Фарбування волосся, будь-якої складності (Колорування, Мелірування, Шатуш, Балаяж, Омбре, Брондування, Тонування, тощо) *Косметика для волосся DCM (Італія), ING (Італія), ESTEL (Росія) Святкові зачіски, Весільні зачіски, Вечірні зачіски Плетіння волосся, Лікування волосся, Кератин, Ботокс, система Olaplex, Нарощування волосся, Манікюр педикюр, Нарощування нігтів, Покриття гель-лак. Корекція та фарбування брів, Фарбування вій, Візаж, Макіяж, Прокол вух, безліч інших послуг... І звичайно ж для Вас Online-запис та Безкоштовний WiFi! Ваші дітки, якщо прийдуть з Вами, завжди будуть зайняті розвагами (іграшки, розмальовки тощо) та під наглядом привітного Адміністратора! Ми радіємо своїм клієнтам знижками, акціями, розіграшами та подарунками! Двері салонів краси мережі "La Familia salon - сімейна перукарня", завжди відчинені для Вас і всієї Вашої СІМ'Ї!
График работы
Пн 09:00 – 20:00
Вт 09:00 – 20:00
Ср 09:00 – 20:00
Чт 09:00 – 20:00
Пт 09:00 – 20:00
Сб 09:00 – 20:00
Вс 09:00 – 20:00
Бровары,
вулиця Володимира Великого, 4
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?