Найди мастера красоты и здоровья
Бровары

Комбінована чистка обличчя

(Косметолог Елена, Бровары)

от 800 грн

за процедуру

Комбінована чистка поєднує в собі ультразвукову та механічну. Її приписують при важкій формі висипу вугрів. Спочатку проводиться очищення та розпушення верхнього шару шкіри за допомогою вапоризатора, потім проводиться механічне чищення за допомогою пальців, голки, ложки та петлі, далі проводиться чищення ультразвуковим скрабером. Після завершення чищення наноситься спеціальний загоюючий склад, може застосовуватися дарсонвалізація. Побічні ефекти у вигляді невеликих ранок, набряку обличчя та почервоніння шкіри повинні пройти за 3-4 дні.

Який результат чекати після процедури чищення обличчя? Після завершення процедури чищення обличчя, на Вас чекає дійсно приголомшливий і чудовий результат. Ви отримуєте: 1. Повне очищення пір. 2. Вирівняний колір шкіри. 3. Дренування проток сальних залоз. 4. Підвищений імунітет шкіри. 5. Активізований обмін речовин. 6. Посилену регенерацію шкіри. Важливі факти про чищення обличчя Після професійного чищення всі інші маніпуляції будуть більш ефективними (це стосується як салонних процедур, так і домашніх). Засмага лягатиме ідеально і рівно на таку шкіру. Це стане чудовою запорукою для гарного макіяжу. Будь-яка основа (пудра, тональний крем, рум'яна) лягатиме рівно і натурально. Застосування поживних і зволожуючих масок робить шкіру чисто і свіжою, а ефект зберігається на більш тривалий період.

Видео процедуры (1)

Елена Волкова Видео - 1 Вітаю, я Олена Волкова, працюю в індустрії краси, косметологом, вже більше 19 років. Любов до людей і краси - вічні двигуни прогресу в цій сфері. Так і живу, намагаючись робити своїх клієнтів щасливими, а світ красивішим. Прийом своїх клієнтів здійснюю в приватному косметологічному кабінеті, який знаходиться за адресою: Бровари вул. В'ячеслава Чорновола 15. Косметологія розташована на цокольному поверсі в Студії масажу "Здорово". Надаю широкий спектр косметологічних послуг: очищення шкіри обличчя, різноманітні процедури, anti age програми, боротьба з акне і постакне, воскову депіляцію, пілінги, ін'єкційні програми, плазмоліфтінг, терапію шкіри різних видів, апаратну косметологію: Фонофорез, RF ліфтинг, кріотерапію, кисневу мезотерапію, чистку за допомогою ультразвукового скрабера. Завжди рада своїм клієнтам і готова радувати їх якісними процедурами і приємними цінами. Ми разом з Вами скажімо «Вітаю»: красі, сяйву і молодості, а також впевнене «До побачення»: зморшкам, пігментним плямам, прищам, постакне, тьмяності і обвислій шкірі.
График работы
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс Выходной
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?