Найди мастера красоты и здоровья
Бровары

Зробити гарний манікюр - це те, що просто необхідно кожній жінці адже доглянуті руки одна з найголовніших речей у зовнішньому вигляді. Зробити гарний манікюр у нас легко, а головне красиво та професійно. Бровари

Ваш настрій та задоволення як від послуги, так і від перебування у нас, наше головне завдання. Тому наші майстри зроблять якісний манікюр будь-якою технікою (апаратний, комбінований. класичний, європейський, кислотний, чоловічий) яка підходить саме Вам, створять індивідуальний дизайн для Ваших нігтиків за вашим бажанням, порадять як краще доглядати за Вашими ручками з урахуванням особливостей Вашої шкіри так само наша ароматна кава, журнали та музика створять настрій та посилять задоволення. Тому зробити гарний манікюр у нас легко та просто!

Завжди поряд біля будинку можете у нас зробити гарний манікюр у салоні краси Бровари.

Видео процедуры (1)

Как делается обрезной маникюр! Где сделать маникюр? Тамара Федорчук Семейная парикмахерская Бровары

LFS | La Familia salon - В.Великого Видео - 1 Запрошуємо Вас, у просторому та затишному залі, отримати якісні послуги, відчути сервіс та професійний підхід до Клієнта та роботи! На вас чекають фахівці в галузі перукарського мистецтва та нігтьового сервісу, які нададуть великий спектр послуг, за приємними цінами: Жіночі стрижки, Чоловічі стрижки, Дитячі стрижки, Фарбування волосся, будь-якої складності (Колорування, Мелірування, Шатуш, Балаяж, Омбре, Брондування, Тонування, тощо) *Косметика для волосся DCM (Італія), ING (Італія), ESTEL (Росія) Святкові зачіски, Весільні зачіски, Вечірні зачіски Плетіння волосся, Лікування волосся, Кератин, Ботокс, система Olaplex, Нарощування волосся, Манікюр педикюр, Нарощування нігтів, Покриття гель-лак. Корекція та фарбування брів, Фарбування вій, Візаж, Макіяж, Прокол вух, безліч інших послуг... І звичайно ж для Вас Online-запис та Безкоштовний WiFi! Ваші дітки, якщо прийдуть з Вами, завжди будуть зайняті розвагами (іграшки, розмальовки тощо) та під наглядом привітного Адміністратора! Ми радіємо своїм клієнтам знижками, акціями, розіграшами та подарунками! Двері салонів краси мережі "La Familia salon - сімейна перукарня", завжди відчинені для Вас і всієї Вашої СІМ'Ї!
График работы
Пн 09:00 – 20:00
Вт 09:00 – 20:00
Ср 09:00 – 20:00
Чт 09:00 – 20:00
Пт 09:00 – 20:00
Сб 09:00 – 20:00
Вс 09:00 – 20:00
Бровары,
вулиця Володимира Великого, 4
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?