Найди мастера красоты и здоровья
Бровары
от 99 грн

за процедуру

Доглянутий зовнішній вигляд є своєрідною візитною карткою для кожної дівчини. І наявність красивої зачіски – це важлива складова всього стильного образу. За допомогою гарного укладання волосся ви завжди можете красиво підкреслити вашу форму обличчя або вміло приховати кілька років віку. Якщо ви хочете освіжити набридлий роками образ, то однозначно варто спочатку зробити зачіску або укладання. Поруч біля будинку зробити зачіску або укладання, а також заплести волосся або зробити плетіння кіс кісок афрокосичок і заплести канекалони в Броварах.

Які зачіски модні? Ключовими трендами сезону стали – легкість, натуральність та невимушеність. Майже всі модні стрижки виглядають дуже недбало. Легкі розпущені пасма, вільне плетіння кіс, всілякі градуювання - все це витісняє ті, які були колись яскравими трендами: ідеально гладкі пучки і ідеально симетричні стрижки. У нас тисячі варіантів плетіння кіс і найрізноманітніших за складністю зачісок. Ви можете у нас зробити Дреди, зробити Афрокосічки, зробити коси з канекалонами, зробити Брейди, зробити Афролокони, заплести Зізі, зробити Афрокудрі, заплести косички. Також у нас в салоні краси ми можемо запропонувати зробити укладання волосся будь-яким для Вас способом (феном, плойкою, праскою) і будь-якої довжини волосся. Наші майстри професіонали підготують Вас до будь-якої події у Вашому житті, зможуть зробити Весільну укладку, зачіску та обов'язково врахують усі побажання клієнта, зможуть також зробити вечірнє укладання та зачіску на випускний.

На які зачіски варто звернути увагу: високий хвіст та його варіації, легкі локони, плетіння; низький хвіст та його варіації; зачіски з живими чи декоративними квітами.

Поруч біля будинку зробити зачіску або укладання, а також заплести волосся або зробити плетіння кіс кісок афрокосичок і заплести канекалони в Броварах

Видео процедуры (4)

LFS | La Familia salon - В.Великого Видео - 1 Запрошуємо Вас, у просторому та затишному залі, отримати якісні послуги, відчути сервіс та професійний підхід до Клієнта та роботи! На вас чекають фахівці в галузі перукарського мистецтва та нігтьового сервісу, які нададуть великий спектр послуг, за приємними цінами: Жіночі стрижки, Чоловічі стрижки, Дитячі стрижки, Фарбування волосся, будь-якої складності (Колорування, Мелірування, Шатуш, Балаяж, Омбре, Брондування, Тонування, тощо) *Косметика для волосся DCM (Італія), ING (Італія), ESTEL (Росія) Святкові зачіски, Весільні зачіски, Вечірні зачіски Плетіння волосся, Лікування волосся, Кератин, Ботокс, система Olaplex, Нарощування волосся, Манікюр педикюр, Нарощування нігтів, Покриття гель-лак. Корекція та фарбування брів, Фарбування вій, Візаж, Макіяж, Прокол вух, безліч інших послуг... І звичайно ж для Вас Online-запис та Безкоштовний WiFi! Ваші дітки, якщо прийдуть з Вами, завжди будуть зайняті розвагами (іграшки, розмальовки тощо) та під наглядом привітного Адміністратора! Ми радіємо своїм клієнтам знижками, акціями, розіграшами та подарунками! Двері салонів краси мережі "La Familia salon - сімейна перукарня", завжди відчинені для Вас і всієї Вашої СІМ'Ї!
LFS | La Familia salon - В.Великого Видео - 2 Запрошуємо Вас, у просторому та затишному залі, отримати якісні послуги, відчути сервіс та професійний підхід до Клієнта та роботи! На вас чекають фахівці в галузі перукарського мистецтва та нігтьового сервісу, які нададуть великий спектр послуг, за приємними цінами: Жіночі стрижки, Чоловічі стрижки, Дитячі стрижки, Фарбування волосся, будь-якої складності (Колорування, Мелірування, Шатуш, Балаяж, Омбре, Брондування, Тонування, тощо) *Косметика для волосся DCM (Італія), ING (Італія), ESTEL (Росія) Святкові зачіски, Весільні зачіски, Вечірні зачіски Плетіння волосся, Лікування волосся, Кератин, Ботокс, система Olaplex, Нарощування волосся, Манікюр педикюр, Нарощування нігтів, Покриття гель-лак. Корекція та фарбування брів, Фарбування вій, Візаж, Макіяж, Прокол вух, безліч інших послуг... І звичайно ж для Вас Online-запис та Безкоштовний WiFi! Ваші дітки, якщо прийдуть з Вами, завжди будуть зайняті розвагами (іграшки, розмальовки тощо) та під наглядом привітного Адміністратора! Ми радіємо своїм клієнтам знижками, акціями, розіграшами та подарунками! Двері салонів краси мережі "La Familia salon - сімейна перукарня", завжди відчинені для Вас і всієї Вашої СІМ'Ї!
LFS | La Familia salon - В.Великого Видео - 3 Запрошуємо Вас, у просторому та затишному залі, отримати якісні послуги, відчути сервіс та професійний підхід до Клієнта та роботи! На вас чекають фахівці в галузі перукарського мистецтва та нігтьового сервісу, які нададуть великий спектр послуг, за приємними цінами: Жіночі стрижки, Чоловічі стрижки, Дитячі стрижки, Фарбування волосся, будь-якої складності (Колорування, Мелірування, Шатуш, Балаяж, Омбре, Брондування, Тонування, тощо) *Косметика для волосся DCM (Італія), ING (Італія), ESTEL (Росія) Святкові зачіски, Весільні зачіски, Вечірні зачіски Плетіння волосся, Лікування волосся, Кератин, Ботокс, система Olaplex, Нарощування волосся, Манікюр педикюр, Нарощування нігтів, Покриття гель-лак. Корекція та фарбування брів, Фарбування вій, Візаж, Макіяж, Прокол вух, безліч інших послуг... І звичайно ж для Вас Online-запис та Безкоштовний WiFi! Ваші дітки, якщо прийдуть з Вами, завжди будуть зайняті розвагами (іграшки, розмальовки тощо) та під наглядом привітного Адміністратора! Ми радіємо своїм клієнтам знижками, акціями, розіграшами та подарунками! Двері салонів краси мережі "La Familia salon - сімейна перукарня", завжди відчинені для Вас і всієї Вашої СІМ'Ї!
LFS | La Familia salon - В.Великого Видео - 4 Запрошуємо Вас, у просторому та затишному залі, отримати якісні послуги, відчути сервіс та професійний підхід до Клієнта та роботи! На вас чекають фахівці в галузі перукарського мистецтва та нігтьового сервісу, які нададуть великий спектр послуг, за приємними цінами: Жіночі стрижки, Чоловічі стрижки, Дитячі стрижки, Фарбування волосся, будь-якої складності (Колорування, Мелірування, Шатуш, Балаяж, Омбре, Брондування, Тонування, тощо) *Косметика для волосся DCM (Італія), ING (Італія), ESTEL (Росія) Святкові зачіски, Весільні зачіски, Вечірні зачіски Плетіння волосся, Лікування волосся, Кератин, Ботокс, система Olaplex, Нарощування волосся, Манікюр педикюр, Нарощування нігтів, Покриття гель-лак. Корекція та фарбування брів, Фарбування вій, Візаж, Макіяж, Прокол вух, безліч інших послуг... І звичайно ж для Вас Online-запис та Безкоштовний WiFi! Ваші дітки, якщо прийдуть з Вами, завжди будуть зайняті розвагами (іграшки, розмальовки тощо) та під наглядом привітного Адміністратора! Ми радіємо своїм клієнтам знижками, акціями, розіграшами та подарунками! Двері салонів краси мережі "La Familia salon - сімейна перукарня", завжди відчинені для Вас і всієї Вашої СІМ'Ї!
График работы
Пн 09:00 – 20:00
Вт 09:00 – 20:00
Ср 09:00 – 20:00
Чт 09:00 – 20:00
Пт 09:00 – 20:00
Сб 09:00 – 20:00
Вс 09:00 – 20:00
Бровары,
вулиця Володимира Великого, 4
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?