Найди мастера красоты и здоровья
Бровары
от 1199 грн

за процедуру

Зараз у моді природність та природність. Дівчата прагнуть створювати натуральний, практично непомітний макіяж з використанням нюдових відтінків. Глибоке та насичене кольором шотування замінили нові сучасні та гламурні техніки. Однією з них стали пудрові брови. Зробити пудрові брови перукарня біля будинку салон краси Бровари.

Техніка татуажу брів з ефектом пудрового напилення принципово відрізняється від найзвичніших нам. Процедура виконується за допомогою спеціальної машинки, на кінці якої розташовані відразу кілька маленьких голок. За допомогою голок точково вводиться пігмент. Крапки наскільки малі, що зовні вони абсолютно непомітні. Натомість створюється м'який і рівний колір. Складається враження, ніби брови були акуратно нафарбовані тінями. Саме тому методика носить назву пудрового чи тіньового спрямування.

Зробити пудрові брови перукарня біля будинку салон краси Бровари.

Видео процедуры (2)

LFS | La Familia salon - В.Великого Видео - 1 Запрошуємо Вас, у просторому та затишному залі, отримати якісні послуги, відчути сервіс та професійний підхід до Клієнта та роботи! На вас чекають фахівці в галузі перукарського мистецтва та нігтьового сервісу, які нададуть великий спектр послуг, за приємними цінами: Жіночі стрижки, Чоловічі стрижки, Дитячі стрижки, Фарбування волосся, будь-якої складності (Колорування, Мелірування, Шатуш, Балаяж, Омбре, Брондування, Тонування, тощо) *Косметика для волосся DCM (Італія), ING (Італія), ESTEL (Росія) Святкові зачіски, Весільні зачіски, Вечірні зачіски Плетіння волосся, Лікування волосся, Кератин, Ботокс, система Olaplex, Нарощування волосся, Манікюр педикюр, Нарощування нігтів, Покриття гель-лак. Корекція та фарбування брів, Фарбування вій, Візаж, Макіяж, Прокол вух, безліч інших послуг... І звичайно ж для Вас Online-запис та Безкоштовний WiFi! Ваші дітки, якщо прийдуть з Вами, завжди будуть зайняті розвагами (іграшки, розмальовки тощо) та під наглядом привітного Адміністратора! Ми радіємо своїм клієнтам знижками, акціями, розіграшами та подарунками! Двері салонів краси мережі "La Familia salon - сімейна перукарня", завжди відчинені для Вас і всієї Вашої СІМ'Ї!
LFS | La Familia salon - В.Великого Видео - 2 Запрошуємо Вас, у просторому та затишному залі, отримати якісні послуги, відчути сервіс та професійний підхід до Клієнта та роботи! На вас чекають фахівці в галузі перукарського мистецтва та нігтьового сервісу, які нададуть великий спектр послуг, за приємними цінами: Жіночі стрижки, Чоловічі стрижки, Дитячі стрижки, Фарбування волосся, будь-якої складності (Колорування, Мелірування, Шатуш, Балаяж, Омбре, Брондування, Тонування, тощо) *Косметика для волосся DCM (Італія), ING (Італія), ESTEL (Росія) Святкові зачіски, Весільні зачіски, Вечірні зачіски Плетіння волосся, Лікування волосся, Кератин, Ботокс, система Olaplex, Нарощування волосся, Манікюр педикюр, Нарощування нігтів, Покриття гель-лак. Корекція та фарбування брів, Фарбування вій, Візаж, Макіяж, Прокол вух, безліч інших послуг... І звичайно ж для Вас Online-запис та Безкоштовний WiFi! Ваші дітки, якщо прийдуть з Вами, завжди будуть зайняті розвагами (іграшки, розмальовки тощо) та під наглядом привітного Адміністратора! Ми радіємо своїм клієнтам знижками, акціями, розіграшами та подарунками! Двері салонів краси мережі "La Familia salon - сімейна перукарня", завжди відчинені для Вас і всієї Вашої СІМ'Ї!
График работы
Пн 09:00 – 20:00
Вт 09:00 – 20:00
Ср 09:00 – 20:00
Чт 09:00 – 20:00
Пт 09:00 – 20:00
Сб 09:00 – 20:00
Вс 09:00 – 20:00
Бровары,
вулиця Володимира Великого, 4
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?