Найди мастера красоты и здоровья
Черкассы

Киснева мезотерапія (безін'єкційна)

(Косметолог-инъекционист Наталя, Черкассы)

500 грн

за процедуру

Киснева мезотерапія проводиться за допомогою введення препаратів під шкіру за рахунок тиску кисню. Процедуру рекомендовано всім пацієнтам, у тому числі з низьким больовим порогом. Киснева мезотерапія стає все більш популярною.

Киснева мезотерапія проводиться за допомогою введення препаратів під шкіру за рахунок тиску кисню. Процедуру рекомендовано всім пацієнтам, у тому числі з низьким больовим порогом. Киснева мезотерапія стає все більш популярною.

Зазвичай шкіра людини отримує кисень з повітря. Але з часом пори забруднюються, відмерлі клітини блокують живлення, тому шкіра перестає «дихати». Це вповільнює регенерацію, кровопостачання, спонукає до швидшого старіння, появі зморшок. Киснева мезотерапія збільшує киснепостачання до клітин з 18% до 98%. Препарати для лікування потрапляють під шкіру швидше, засвоюються ефективніше. Кисень активує фізіологічні процеси, сприяє появі здорового рум’янця та збільшенню тонусу, розгладженню зморшок, зняття ознак хронічної втоми.  

Як проводять кисневу мезотерапію?

демакіяж; вибір коктейлю для вирішення певної проблеми шкіри; нанесення на шкіру кисню з мезопрепаратом; за допомогою апарату струменем кисню обробляють шкіру, препарат потрапляє крізь міжклітинний простір, не пошкоджуючи і не травмуючи епітелій. Під шкірою речовини та кисень здійснюють оздоровчу дію.

Перевагами кисневої мезотерапії є відсутність травматичного ефекту на шкіру, адже не потрібно робити уколи. Слідів після процедури не лишається. Роблять кисневу мезотерапію у будь-якому віці та при будь-якому типі шкіри. Можна поєднувати процедуру з іншими, що оказують ефект лістингу та омолодження.

У яких випадках рекомендують мезотерапію?

– для усунення глибоких зморшок; – для розгладження носо-губної складки; – для усунення темних кругів навколо очей; – при наявності другого підборіддя; – для боротьби з пігментними плямами; – для освітлення обличчя.

Не рекомендується процедура від час вагітності, висипах на шкірі та наявності свіжих хірургічних шрамів. Для кращого ефекту необхідно 6-10 процедур. Одна процедура триває біля 30 хвилин.

График работы
Пн 09:00 – 18:00
Вт 09:00 – 18:00
Ср 09:00 – 18:00
Чт 09:00 – 18:00
Пт 09:00 – 18:00
Сб 09:00 – 18:00
Вс 09:00 – 18:00
В салоне:
Черкассы, Приднепровский р-н,
Мытницкая, 25
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?