Найди мастера красоты и здоровья
Днепр

Татуаж бровок пудровий, плотний, піксельний, різні техніки

(Тату мастер Маргарита, Днепр)

3000 грн

за процедуру

Процедура татуажу брів сьогодні- зовсім не така, якою вона була ще кілька років тому! Більше немає синіх та зелених брів, не буде такого наче вони намальовані маркером, не буде боляче. Сьогодні татуаж це можливість скоригувати чи підкреслити Ваші бровки максимально непомітно та природньо

Татуаж брів у сучасних техніках - це безпечна, безболісна процедура, що не має негативних наслідків, та направлена на створення максимально природнього та правильного виду Ваших брів. 

Процесс процедури складається зі створення ескізу майбутнього татуажу, демонстрації стерильності інструментів, підбір кольору, знеболення (жодних ін’єкцій) та безпосередньо нагесення татуажу.

Колір пігменту підбираю максимально наближений до натурального. Існує багато технік виконання татуажу такі як: пудрова, піксельна, плотний прокрас, та ін. Техніка також підбирається індивідуально. Перед безпосереднім нанесенням перманента я малюю ескіз, що б узгодити з Вами форму. 

Ці етапи дозволяють нам створити татуаж, що буде гармонійно поєднуватись з Вашим типом зовнішності, образом, та не викликатиме жодного дискомфорту під час процедури.

Перманентне татуювання завжди потребує дві процедури: основну та додаткову (через місяць). Додаткова виконується з метою коригування та закріплення результату. 

Я з радісттю відповім на Ваші запитання, аби Ви почувались впевненно та комфортно. Пишіть)

График работы
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс 10:00 – 20:00
В салоне:
Днепр, Центральный р-н,
проспект Дмитра Яворницького, 66-А
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?