Найди мастера красоты и здоровья
Ивано-Франковск
от 70 грн

за процедуру

Класичний манікюр із покриттям гель-лаком в салоні краси SAVANNA Івано-Франківськ це якісні нігтики, ідеальне покриття під кутикулу та повна безпека Вашого здоров'я (в салоні дотримані всі етапи стерилізації інструментів).

Класичний манікюр не займе багато часу. Манікюр - це не просто класичне обрізання кутикули за допомогою щипчиків. Манікюр - це мистецтво догляду за нігтями та стилізації. Відкрийте для себе манікюр, як релаксуючу процедуру. Після манікюру нігтеву пластину можна покрити гель-лаком в обраний колір (один тон), або намалювати френч, або ж омбре із дизайном. Варіантів безліч.

Після чистки кутикули та надання нігтьовій пластині бажаної форми покривають гель-лакмо. Перш ніж почати покривати нігті гель-лаком, майстер обов'язково ретельно знежирити нігтьову пластину. Для цього протирають нігті ватним тампоном, змоченим у невеликій кількості спеціального обезжирювача. Потім наносять базу, вибраний колір гель-лаку для нігтів у декілька шарів та топове покриття, яке зробить колір яскравішим та зміцнить його.

Майстри нігтьового сервісу салону краси SAVANNA в Івано-Франківську, допоможуть обрати оптимальну форму та довжину, укріплять Ваші нігтики шовком або гелем за потреби, та покриють гель-лаком із малюнками будь-якої складності.

Записуйтесь та приходьте на процедуру манікюру в салон краси прямо зараз!

График работы
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс 11:00 – 16:00
Ивано-Франковск,
Степана Бандери, 10В
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?