Найди мастера красоты и здоровья
Ивано-Франковск
от 440 грн

за процедуру

Було встановлено, що підвищена температура позитивно сприяє на роботу серцево-судинної системи. Проте аж ніяк не допомагає у процесі схуднення. Натомість, низькі температури (нижче нуля), допомагають перетворити білий жир у бурий. Тобто активізувати спалення жиру в проблемних місцях задля захисту організму від переохолодження.

Для локального охолодження проблемних зон, використовується спеціальний апарат — Кріоліполіз. Залежно від ділянки, спеціаліст підбирає маніпулу відповідного діаметру. Перші 20 хв проводиться розігрів ділянки, що дозволяє зробити шкіру більш еластичною та позбавити клієнта від можливо дискомфорту від часу проведення процедури. Наступним кроком є саме охолодження. Маніпула “втягує” жировий прошарок проблемної зони та охолоджує його до температури від -5 до -10 градусів Цельсію (залежно від об’єму ділянки).

Видео процедуры (1)

Fine Line Видео - 1 FineLine - современная косметология в Ивано-Франковске. Мы используем только профессиональную косметику и препараты. FineLine делает ставку на качество! Здесь работают только опытные специалисты с многолетним опытом работы. Вы можете быть уверены в качестве предоставляемых услуг. Каждый клиент проходит консультацию у специалиста. После чего назначается необходимый курс. Персональный подход и ответственность за клиента для нас очень важны.
График работы
Пн 10:00 – 18:00
Вт 10:00 – 18:00
Ср 10:00 – 18:00
Чт 10:00 – 18:00
Пт 10:00 – 18:00
Сб 10:00 – 18:00
Вс Выходной
Ивано-Франковск,
вул. Страчених українських націоналістів, 7а
Смотреть на карте Онлайн запись

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?