Найди мастера красоты и здоровья
Ивано-Франковск
от 150 грн

за процедуру

Грибок нігтів — це загальний стан, який починається, як біла або жовта пляма під кінчиком нігтів або безпосередньо на нігтях. Оскільки грибкова інфекція йде глибше, грибок для нігтів може призвести до того, що нігті знебарвлюються, згущуються і розсипаються на по краях.

При відсутньому лікуванні грибком можуть бути заражені всі нігтьові пластини на ногах. Грибкова інфекція нігтів може розвиватися у людей в будь-якому віці, але більш поширена у людей від 35+ років. У міру старіння нігтя він може стати крихким і сухим,  в процесі утворюються тріщини, які дозволяють грибку потрапити у внутрішню структуру нігтя. Інші фактори, такі як зниження кровообігу до ніг і ослаблена імунна система, також грають важливу роль.

Видео процедуры (1)

Fine Line Видео - 1 FineLine - современная косметология в Ивано-Франковске. Мы используем только профессиональную косметику и препараты. FineLine делает ставку на качество! Здесь работают только опытные специалисты с многолетним опытом работы. Вы можете быть уверены в качестве предоставляемых услуг. Каждый клиент проходит консультацию у специалиста. После чего назначается необходимый курс. Персональный подход и ответственность за клиента для нас очень важны.
График работы
Пн 10:00 – 18:00
Вт 10:00 – 18:00
Ср 10:00 – 18:00
Чт 10:00 – 18:00
Пт 10:00 – 18:00
Сб 10:00 – 18:00
Вс Выходной
Ивано-Франковск,
вул. Страчених українських націоналістів, 7а
Смотреть на карте Онлайн запись

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?