Найди мастера красоты и здоровья
Кривой Рог

Пірсинг вух/живота/носа

(Парикмахерская "Надия", Кривой Рог)

от 360 грн

за процедуру

У салоні «Надія» Кривий Ріг Ви маєте можливість зробити пірсинг пупка, носа та вух. Ми гарантуємо індивідуальний підхід, повне консультування клієнтів, використання тільки якісних та стерильних вихідних матеріалів та обладнання.

Пірсинг вух. З давніх-давен пірсинг вуха символізувалося як поширена форма прикраси тіла. Анатомія дозволяє проколювати вуха та створювати різні комбінації, що підкреслить оригінальний стиль. Прокол вух пістолетом - найпростіший і найбезпечніший метод. Сережки автоматично «вставляються» у вухо, що запобігає попаданню мікробів, тим самим дуже швидке загоєння.

Пірсинг живота. Цей вид пірсингу і сьогодні залишається чудовим способом прикраси витонченого живота. Для проколу використовуються спеціальні голки та крем-анестезія, що робить цю процедуру відносно безболісною та швидкою.

Пірсинг носа. Процедура займає одну з провідних позицій серед усіх видів проколів. Він ідеально підходить, якщо ви хочете виділитися з натовпу, пірсингу носа віддана найвизначніша частина обличчя. Такий прокол виглядає красиво та ефектно, добре акцентує увагу на обличчі та підкреслює природну красу. У нашому салоні для даної маніпуляції використовують одноразові системи, що забезпечує швидкість та стирильність.

Пірсинг вух пістолетом із сережками - 360 грн

Пірсинг носа одноразовою системою із сережкою - 430 грн

Пірсинг пупка з анестезією – 350 грн

Пірсинг пупка анестезією та сережкою - 500 грн

Професійний пірсинг салон в Кривому Розі. Усі види проколів. Кращи майстри міста. Гарантуємо якість та безпеку. Індивідуальний підхід.

График работы
Пн 09:00 – 19:00
Вт 09:00 – 19:00
Ср 09:00 – 19:00
Чт 09:00 – 19:00
Пт 09:00 – 19:00
Сб 09:00 – 19:00
Вс 09:00 – 19:00
Кривой Рог, Покровский р-н
Мусоргского, 9а
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?