Найди мастера красоты и здоровья
Луцк

Карбоновий пілінг (лазерна процедура)

(Преподаватель курсов красоты Ульяна, Луцк)

1000 грн

за процедуру

Одна із процедур у списку "must dо it" карбоновий пілінг - революційна лазерна процедура. Вона абсолютно безболісна та не вимагає значних витрат часу. ✅Що таке карбоновий пілінг Це своєрідна "чарівна таблетка" у світі косметології, яка: м'яко відлущує омертвілі клітини шкіри має ефект омолодження має бактерицидну дію усуває ефекти шкіри: пігментні плями, дрібні зморшки, сліди від вугрового висипу звужує пори пришвидшує обмін речовин, стимулює природні відновлення. Основні аргументи безболісний не залежить від сезону універсальний омолоджуючий та антибактеріальний ефекти немає реабілітаційного періоду. Покази до процедури мімічні та вікові зморшки жирна шкіра вікові зміни шкіри зневоднення шкіри шрами, пігментні плями і веснянки.

Що таке карбоновий пілінг ? 

Це своєрідна "чарівна таблетка" у світі косметології, яка: м'яко відлущує омертвілі клітини шкіри має ефект омолодження має бактерицидну дію усуває ефекти шкіри: пігментні плями, дрібні зморшки, сліди від вугрового висипу звужує пори пришвидшує обмін речовин, стимулює природні відновлення.

Процедура безболісна , не залежить від сезону , універсальний , омолоджуючий та антибактеріальний ефекти немає реабілітаційного періоду. Покази до процедури 

✔️мімічні та вікові зморшки

✔️жирна шкіра

✔️вікові зміни шкіри , зневоднення шкіри шрами, пігментні плями і веснянки.

✔️висипання

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?