Найди мастера красоты и здоровья
Львов

Антицелюлітний масаж

(Массажист Александр, Львов)

от 350 грн

за процедуру

Антицелюлітний масаж призначений для вирішення естетичних проблем. Він сприяє поліпшенню обмінних процесів, зниження ваги і усунення видимих проявів целюліту. Антицелюлітний масаж: сідниці стегна - 60 хвилин. Антицелюлітний масаж: сідниці, стегна, живіт, лінія талії, руки, ділянки лопаток - 90 хвилин.

Одна з процедур, що має найбільш потужний антицелюлітний вплив - це антицелюлітний масаж. В ході антицелюлітного масажу масажист направлено і сильно впливає на проблемні зони, прогріваючи їх і активізуючи кровообіг, сприяючи розщепленню жиру і розсмоктуванню сполучнотканинної "сітки", яка формує ту саму "апельсинову кірку". Антицелюлітний масаж не тільки покращує зовнішній вигляд шкіри, але і активно зменшує шар підшкірно-жирової клітковини і активізує обмінні процеси.

Масаж може супроводжуватися відчуттям дискомфорту (почервоніння, легким болем), які неминучі після механічного впливу на тіло і тривають від кількох годин до доби. В результаті процедури посилюється кровообіг, шкіра стає еластичною і гладкою.

Показаний курс з 10-15 процедур щодня або через день, поєднується з іншими видами масажу.

Видео процедуры (1)

Александр Франк Видео - 1 Сучасний темп життя негативним чином позначається на нашому самопочутті, стані м'язів та опорно-рухового апараті. Наслідком цього стають: підвищена втомлюваність, дратівливість, погіршення сну, болі (дискомфорт) в області спини, плечей, шиї. Найефективнішим способом боротьби з цими негативними наслідками є такий метод фізіотерапії, як масаж. Мне звати Олександр. Я професійний масажист з досвідом роботи у державному медичному закладі.
Нет четкого графика
В салоне:
Львов, Шевченковский р-н,
Розточчя, 168
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?