Найди мастера красоты и здоровья
Львов

Перманентний макіяж губ! Акварельні губи!

(Преподаватель курсов красоты Вікторія Яремчук, Львов)

1800 грн

за процедуру

Пудрове напилення губ! Ефект до 2-ох років! Тільки сертифіковані матеріали преміум класу!

Всі види перманентного макіяжу губ, які я роблю:

Контурний. Макіяж, спрямований на покращення контуру та форми губ. Для виконання важливо підібрати максимально ідентичний до власного кольору пігмент, щоб не було перепаду. У результаті вуста стають більш вираженими.

Розтушований контур. Він має протилежний ефект до попереднього виду татуажу. У ході виконання процедури майстер наносить пігмент теж по контуру, однак дуже швидко його розтирає, створюючи нечіткі краї із ніби легко розтушованою помадою.

З-D техніка. Спочатку темними відтінками фарбується контур, а потім робиться перехід  до більш світлого тону в міру просування до центру губ.

Акварельний. Акварельна техніка губ припускає заповнення пігментом по всій поверхні вуст і його ростушовку.  Кольорове наповнення плавно сходить нанівець до слизової оболонки, на відміну від помадної техніки з щільним заповненням всієї поверхні вуст.  Такий макіяж виглядає природно і красиво, а колір підбирається близький до свого. Тому коли перманент заживає, виглядає натурально і мерехтить легким відтінком. Помадний Майстер інтенсивно вводить пігмент у верхні шари дерми, створюючи таким чином ефект нафарбованих губ. Виглядає це, ніби вуста інтенсивно нафарбовані помадою.

А яка техніка подобається вам?

График работы
Пн 10:__ – 20:__
Вт 10:__ – 20:__
Ср 10:__ – 17:__
Чт 10:__ – 18:__
Пт 10:__ – 18:__
Сб 12:__ – 18:__
Вс Выходной
В салоне:
Львов, Франковский р-н,
Кн. Ольги 73
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?