Найди мастера красоты и здоровья
Львов
400 грн

за процедуру

Пілінг мигдальної кислотою передбачуваний, зручний, не викликає сильної запальної реакції, дозволяє проводити косметичні процедури з мінімальними пошкодженнями. Мигдальний пілінг дозволяє істотно і швидко поліпшити стан шкіри і усунути виражені косметичні дефекти. У той же час цей пілінг є добре контрольованим. Мигдальний пілінг не проводиться на запаленій шкірі. Не застосовувати препарат для дітей у віці до трьох років.

Мигдальний пілінг – це поверхневе відлущування шкіри за допомогою препарату на основі мигдальної кислоти. Вона відноситься до типу фруктових кислот, має мяку дію на тканини. Мигдальна кислота (mandelic acid) відноситься до розряду альфа-гідроксильних кислот (АНА фруктових кислот). Отримують її методом гідролізу з екстракту гіркого мигдалю.

Мигдальна кислота призначена для професійних процедур пілінгу для поліпшення стану в’янучої, комбінованої, жирної, пористої шкіри, шкіри з ознаками фотостаріння. Мигдальний пілінг – вирішення проблем зі шкірою для власниць тонкої і чутливої шкіри. Його можна застосовувати навіть якщо у Вас на обличчі присутні акне і комедони.

Мигдальна кислота вважається однією з найефективніших – вона має антисептичні і бактерицидні властивості, перешкоджає повторній появі вугрів на шкірі. Крім того, цей пілінг можна проводити і в літній час. Тому, якщо ваша шкіра не ідеальна: є прищі, пігментні плями або дрібні зморшки, або ви просто хочете мати більш свіжий, яскравіший колір обличчя, мигдальний пілінг – це саме те, що вам потрібно.

График работы
Пн 10:00 – 21:00
Вт 10:00 – 21:00
Ср 10:00 – 21:00
Чт 10:00 – 21:00
Пт 10:00 – 21:00
Сб Выходной
Вс Выходной
Львов, Галицкий р-н
Коперника, 16
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?