Найди мастера красоты и здоровья
Львов
от 800 грн

за процедуру

Мезотерапія активно застосовується для запобігання і уповільнення старіння шкіри. Підтягується шкіра обличчя, шиї та декольте. Досягається поліпшення вигляду шкіри, підвищується її тонус.

Мезотерапія - методика альтернативної медицини, спрямована на виправлення косметичних недоліків шкіри, догляд за шкірою обличчя і тіла. Процедура сприяє розпаду жирових відкладень, обмінним процесам в клітинах, виведенню надлишку рідини завдяки дії введених в шкіру лікарських речовин і вітамінів. Мезотерапія вважається сьогодні однією з найбільш ефективних процедур зволоження, живлення та відновлення шкіри обличчя і тіла.

Фракційна мезотерапія ДермаПен - сучасна апаратна методика шліфування шкіри у поєднанні з введенням активних косметологічних препаратів у глибокі шари шкіри. Фракційна мезотерапія виконується по як по волосистій частині голови, так і на обличчі та тілі. Чого можна досягти процедурами: розгладження зморшок, рівний рельєф шкіри, усунення постакне, рубців, шрамів, звуження пор, освітлення пігментних плям, ліфтинг шкіри. Зона застосування: обличчя, шия, декольте. к-сть процедур: від 3 до 10. перерва між процедурами: 7-10 днів.

При ін'єкційній мезотерапії активна речовина потрапляє в потрібні шари шкіри завдяки уколам. Як не дивно, але головна перевага ін’єкційних методів — мікропошкодження шкіри після проколів, які активують процес її регенерації. Перший ефект, який ви побачите, це свіже, відпочиле обличчя. Більш глибокий вплив лікарі називають «мезофлітом» – підвищення пружності шкіри та незначний ліфтинг. Кожна наступна процедура має накопичувальний ефект і лише покращує стан вашої шкіри. Коктейль препаратів для мезотерапії підбирається індивідуально, залежно від проблеми, з якою ви прийшли до лікаря-косметолога. Зона застосування: обличчя, шия, декольте, голова.

Мезотерапія дозволяє вирішити цілий ряд проблем шкіри, серед яких:

  • втрата еластичності, зморшки, інші вікові зміни шкіри;
  • профілактика старіння шкіри;
  • проблемна шкіра (акне);
  • сухість шкіри, а також інші проблеми...

 

Мезотерапія фракційна: обличчя   900 грн
Мезотерапія фракційна: шия і декольте   1700 грн
Мезотерапія фракційна: руки   450 грн
Мезотерапія ін'єкційна: обличчя   1400 грн
Мезотерапія ін'єкційна: шия і декольте   1700 грн
Мезотерапія орбітальна ділянка   700 грн
Мезотерапія ін'єкційна: голова   800 грн
Работает по нечетным числам календаря
В салоне:
Львов, Галицкий р-н,
Омеляна Поповича вулиця, 5
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?