Найди мастера красоты и здоровья
Львов
от 450 грн

за процедуру

Пілінг може застосовуватися як окрема процедура, спрямована на глибоке очищення шкіри, або ж як підготовчий етап перед проведенням інших SPA-процедур.

Всі пілінги розрізняються між собою за способом і силою впливу. Кожен вид пілінгу можна розділити на підвиди залежно від глибини лущення: поверхневий (зачіпається кілька шарів ороговілих клітин), середній (зачіпається весь роговий шар) і глибокий (зачіпається епідерміс на всю його товщину).

Поверхневий пілінг ефективний при вугровій висипці, жирній шкірі, гіперпігментації. Також це чудова профілактика старіння шкіри. Дана процедура, як правило, поширюється тільки на шкіру обличчя, так як на інших ділянках шкіра товстіша і менш прониклива (тому ефект пілінгу буде мінімальним).

Середній пілінг зазвичай проводиться для того, щоб позбутися від після пологових розтяжок шкіри, для корекції зморшок навколо очей і в області чола, а також для корекції вікових змін шкіри в зоні декольте.

Найбільш болючим є так званий глибокий пілінг, який часто проводиться під наркозом. Даний вид пілінгу чреватий великим ризиком травмування шкіри і гіперпігментації, а також тривалим відновлюючим періодом. Показаннями для проведення даної процедури є глибокі зморшки верхньої і нижньої губи, підборіддя, спинки носа, рубцеві зміни шкіри після акне.

Найбільш популярним є поверхневий пілінг, так як це найменш болюча процедура. Процедура триває близько 15 хвилин. Після пілінгу обов'язково наноситься зволожуючий крем, який пом'якшує шкіру і усуває відчуття стягування. Регулярність проведення процедури залежить від типу шкіри: для сухої шкіри достатньо одного пілінгу в два тижні, для нормальної і жирної - 1 раз на тиждень.

Існують протипокази.

Работает по нечетным числам календаря
В салоне:
Львов, Галицкий р-н,
Омеляна Поповича вулиця, 5
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?