Найди мастера красоты и здоровья
Львов

Лікувальний масаж спини

(Салон красоты "Pure Beauty", Львов)

290 грн

за процедуру

Часті головні болі, швидко втомлюєтеся, біль в спині, поясниці або між лопатками? Наш спеціаліст допоможе вам почуватися краще та здоровіше!

Постійно сутулишся? Біль в спині не дозволяє тримати спину рівно? Причиною цього - є хронічний м'язевий спазм глибоких структур м'язевого корсету хребта. З цією проблемою найбільше зустрічаються люди у яких постійне статичне навантаження на одну і ту ж саму групу м'язів. Найчастіше від болі в спині страждають люди у яких сидяча робота, офісні працівники. З цією проблемою допоможуть періодичні профілактичні курси масажу спини. Як наслідок відновлюється еластичність м'язів, зникає хронічна біль, покращується кровообіг, зникають напади мігрені. Масаж благотворно впливає на системи організму і самопочуття в цілому. Сеанс масажу спини 290 грн

Видео процедуры (1)

Pure Beauty Видео - 1 Центр краси та косметології який надає професійні послуги: медичної косметології, ін'єкції, чистки, доглядові процедури; всі види ручного масажу, корекція фігури, обгортування; макіяж, корекція брів; стрижки чоловічі, жіночі, чоловічі, дитячі; Укладки, накрутки; лікування волосся; манікюр; шугаринг. Професійні спеціалісти, комфорт, максимальна ефективність процедур, безпека, висока якість матеріалів та апаратури. У нас є все, що необхідно сучасній жінці! Ми попіклуємося про твою красу, молодість та здоров'я на найвищому рівні!
График работы
Пн 09:00 – 19:00
Вт 09:00 – 19:00
Ср 09:00 – 19:00
Чт 09:00 – 19:00
Пт 09:00 – 19:00
Сб 09:00 – 19:00
Вс Выходной
Львов, Галицкий р-н
Григоровича, 6
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?