Найди мастера красоты и здоровья
Львов
1500 грн

за процедуру

Ін’єкції ботокса - це введення у мімічні м‘язи обличчя препарату, який розслаблює їх, усуваючи надлишкову активність; завдяки цьому зморшки зникають, або помітно зменшуються. Але, в першу чергу, ботулінотерапія - це профілактика утворення зморшок. Знеболення входить у вартість процедури. Також за допомогою ботоксу можна позбавитись підвищенного потовиділення (гіпергідрозу), що значно покращує якість життя (пахви, долоні, стопи, обличчя, чоло).

Процедура не займає багато часу. Препарат вводиться тонкими голками безпосередньо у мімічні м'язи, розташовані під шкірою. Після введення, м'яз тимчасово не отримує нервові імпульси і перестає скорочуватися. М'язи у місці ін'єкції розслаблюються і зморшки розгладжуються. Зникає звичка напружувати м'язи обличчя: морщити лоб, щурити очі і т.і.. Це зупиняє подальше утворення зморшок.Можливе як повне блокування руху м"яза, так і збереження природньої мімікі. Ви зберігаєте молодість і виглядаєте природньо!

Препарати ботулотоксину безпечні для організму, мають місцеву дію. В медицині використовуються з 2-х років, в косметології - з 18 років за потреби. Потреба у ботулінотерапії обличчя з'являється тоді, коли за рахунок активної міміки виникають перші ознаки початку формування зморшок.

ОСОБЛИВОСТІ ДІЇ ПРЕПАРАТУ

Ефект після ін'єкцій помітний вже через 24-72 години, найбільш явно він проявляється через 2 тижні. Досягнутий результат в залежності від індивідуальних особливостей організму і типу мімічних м'язів зберігається в середньому 4-6 місяців.

Показаннями до процедури із застосуванням ботулотоксину - є профілактика появи та наявність мімічних зморшок в наступних ділянках:

• чоло,

• межбрів‘я;

• навколо очей;

• ніс;

• шия.

Також за допомогою ботулінотерапії можна звузити ніс, прибрати ясневу посмішку (коли під час посмішки видно ясна над зубами), підняти брови, зняти спазм м'язів губ (коли губи "підвернути" всередину).

График работы
Пн 08:00 – 21:00
Вт 08:00 – 21:00
Ср 08:00 – 21:00
Чт 08:00 – 21:00
Пт 08:00 – 21:00
Сб 08:00 – 21:00
Вс 08:00 – 21:00
В салоне:
Львов, Франковский р-н,
Брюллова 7
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?