Найди мастера красоты и здоровья
Львов

Апаратний масаж по системі Східної медицини

(Массажный салон "Центр здоров'я і масажу", Львов)

от 390 грн

за процедуру

Дія біоенергетичного масажера засноване на фундаментальних принципах вчення східної медицини про меридіани, в поєднанні з досягненнями сучасної науки в біоінформатиці, енергетиці, неврології та інших наукових дисциплінах.

Завдяки використанню новітніх технологій він повністю моделює ефект таких традиційних методик східної медицина, як голковколювання, масаж Гуа-ша і туйна, припікання, тобто Чжень Цзю терапії, вакуумної терапії(банки), масаж камінням(стоун) і багато інших. Він направлено впливає на біологічно активні точки, збільшує швидкість і підвищує ефективність лікування, очищає меридіани, відновлює нормальну циркуляцію Ци і крові(Сює), підвищує енергію організму, відновлює баланс інь-ян внутрішніх органів. Дана методика ефективна для профілактики і лікування різних захворювань, а також профілактичної підтримки здоров'я. Комфортне лікування і підтримку здоров'я: без ліків, без уколів, без болю, профілактика «трьох гіпер», позбавлення від болю, регуляція внутрішньої секреції, поліпшення сну, усунення проблем з хребтом, зміцнення статевої функції, уповільнення старіння, косметичний ефект, покращується крово- і лімфообіг , нормалізується обмін речовин в суглобах, глибоко розслабляються м'язи та сухожилля, масаж ефективний при різних болях в спині і суглобах, виводить з організму шлаки. БЕЗПЕЧНИЙ І КОМФОРТНИЙ ФІЗІОТЕРАПЕВТИЧНИЙ МЕТОД: Повний контроль глибини впливу, відсутність ризику як для пацієнта, так і для майстра, який проводить процедуру. Імператорська насолода і ніжна турбота, це наша дивовижна технологія біоенергетичної терапії! Ми можемо все, що є традиційним у фізіотерапії, також можемо те, чого не може дати традиційна фізіотерапія. Ми змогли поєднати оздоровчі та лікувальні техніки в одну методику. ПЕРЕВАГИ: очевидний ефект вже після першого сеансу. Захворювання кісток і суглобів: захворювання шийного відділу хребта, запалення плечового суглоба, зміщення міжхребцевих дисків, ревматоїдний артрит, некроз головки стегнової кістки. Усунення патогенних факторів "вітру" і "холоду", підвищення позитивної Ян, виведення токсинів і шлаків. Відновлення після спортивних травм: м'язові травми, травми сухожиль, вивихи, хронічна перевтома. Завдяки таким функціям як поліпшення прохідності в м'язах і сухожиллях, поліпшення колатерального течії, стимуляція кровообігу і усунення застоїв крові дана методика надає хороший відновлювальний ефект.

Видео процедуры (1)

Центр здоров'я і масажу Видео - 1 Наш «Львівський Центр здоров'я та масажу» проводить діагностику організму, призначаємо і проводимо лікування натуральними препаратами та процедурами рефлексотерапії. Професійно навчаємо масажу, навчаємо техніки Східного масажу, Чжень Цзю терапії. Навчають практикуючі масажисти з досвідом понад 5-ть років. Спеціалісти та досвідчені лікарі Центру проводять діагностику організму за новими методами дослідження як традиційної, академічної медицини, так і китайської народної медицини. Процедури фізіорефлексотерапії як загального лікування, так і лікування по напрямках дають можливість отримати повну інформацію про стан практично всіх ваших органів та систем організму і вилікувати від недугів. Висококвалифіковані масажисти працюють по всіх напрямах як класичний (оздоровчий), китайський (Гуа-Ша), баночний (вакуумний), антицелюлітний (ручний та медований), нейроседативний (лице) масаж, стоунтерапія(масаж каміннями). Практикуючі спеціалісти навчають масажу по напрямках: Класичний, антицелюлітний (медований), вакуумний (баночний) масаж, антицелюлітне обертання (глина, ламінарія), масаж обличчя, східні масажні практики, рефлексотерапія, точковий масаж, з подальшим виданням відповідних Сертифікатів.
График работы
Пн 09:00 – 19:00
Вт 09:00 – 19:00
Ср 09:00 – 17:00
Чт 09:00 – 17:00
Пт 09:00 – 17:00
Сб 09:00 – 14:00
Вс Выходной
Львов, Франковский р-н
Антоновича, 138Б
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?