Найди мастера красоты и здоровья
Одесса
от 500 грн

за процедуру

Це особливий різновид масажу, спрямований на профілактику та усунення целюліту. Від інших видів його відрізняє спрямованість впливу насамперед на підшкірно-жирову клітковину, а не на м'язи. Очікуваний ефект від процедур полягає у корекції фігури та зменшенні її обсягів. Крім того, цей вид масажу сприяє виведенню шлаків з організму та покращує обмінні процеси.

Призначення процедури - прибрати "апельсинову кірку", головного ворога красивої шкіри та тіла. Масажні техніки, що застосовуються, активізують кровообіг, забезпечують лімфодренаж, стимулюють вироблення колагену, в результаті чого розбиваються жирові відкладення, виводяться надлишки рідини, зменшується обсяг сідниць і стегон, шкіра стає пружною і підтягнутою. Косметичний ефект зберігається надовго.

Антицелюлітний масаж включає комплексне рішення в проблемі з целюлітом. Такий підхід підійде у випадках, коли наслідки целюліту поширилися область коліна і гомілки. Йдеться про застійні явища, порушення циркуляції крові та лімфи в ділянці нижче від колінного суглоба. Видозмінні процеси целюліту в області гомілки не відбуваються, самого целюліту там не видно, тому антицелюлітний масаж у цій зоні відрізняється. Завдання його полягає у відновленні обмінних процесів по всій нозі. Видалення зайвої рідини, розслаблення м'язів та суглобів, стимуляція нормальної функціональності м'язів гомілки. Все це нормалізує здорову насосну функцію м'язів гомілки, яка прискорить усунення целюліту. Так само, антицелюлітний масаж ніг показаний при застоях в області колінного суглоба, а саме його внутрішньої бічної частини. Відвідувачки антицелюлітного масажу часто скаржаться на розпухлу крапельку на колінах, яка псує гарні лінії ніг.

График работы
Пн 09:00 – 21:00
Вт 09:00 – 21:00
Ср 09:00 – 21:00
Чт 09:00 – 21:00
Пт 09:00 – 21:00
Сб 09:00 – 21:00
Вс 11:00 – 18:00
Одесса, Центр
Базарна 8
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?