Найди мастера красоты и здоровья
Одесса
700 грн

за процедуру

Розслаблення всього організму. Поліпшує загальний стан організму. Зняття втоми після робочого дня. Заспокоює нервову систему

Ви сильно втомлюєтеся на роботі? Чи відчуваєте, що організму потрібне перезавантаження, а Вам – повне розслаблення та релакс? У такому випадку загальний розслаблюючий масаж Вам ідеально підійде. Після такої божественної процедури Ви почуватиметеся набагато краще: бадьоріше, наповнені новою енергією та заряджені на активність та продуктивність.

Розслаблюючий масаж рекомендовано:

Для відновлення здорової циркуляції крові
виведення токсинів та шлаків з організму
зняття м'язової напруги
відновлення нервової системи
Що стосується розслаблюючого масажу для чоловіків та жінок, він відрізняється інтенсивністю. Наприклад, та сила впливу, яка допустима для чоловічого тіла, може завдати шкоди жіночому. Саме тому так важливо довіритись справжньому професіоналу, масаж якого принесе Вашому організму виняткову користь. Масаж для жінок розслабляючий – найкраща панацея при сильних нервових перенапругах та хронічній втомі. Послуги розслаблюючого масажу доступні у зручний для Вас час. Ви можете прийти на один сеанс або замовити абонемент. Такий масаж також стане чудовим подарунком для близької людини. Чи не знаєте, що подарувати? Подаруйте сеанс професійного розслаблюючого масажу і Ваш подарунок запам'ятається надовго.

Що важливо під час підготовки до масажу

Один із найважливіших моментів – настрій. Так, і це стосується не лише Вашого настрою, а й масажиста. Професійний фахівець завжди перебуває у стані повної розслабленості, а кожного його рух – це виняткова користь для Вашого організму. Релаксуючий масаж тіла проводиться також із створенням необхідної атмосфери. Все має розташовувати до повного розслаблення, саме тому в салоні на Вас чекає приємна розслаблююча музика, ароматичні свічки, ароматичні палички та ефірні ароматні олії. Масажист використовує різні засоби на свій розсуд, створюючи для Вас ідеальну атмосферу для повного розслаблення та незабутнього відпочинку.

Розслаблюючий масаж рекомендований при хронічній втомі та розладах нервової системи. Якщо Ви відчуваєте, що Вам не вистачає повного розслаблення, Ви втомилися і потрібне перезавантаження – час записатися на сеанс незабутнього масажу. Розслаблюючий релакс масаж проводиться виключно професіоналом, який володіє потрібними техніками, і забезпечить максимальну користь для всього тіла, а також окремих органів і систем. Розслаблятися потрібно вміти, і професійний масажист навчить вас цьому. Такі сеанси можуть бути регулярними, якщо Ви завжди хочете відчувати приплив сил. Почуття втоми може накопичуватися за день, кілька днів або за тиждень, але позбутися його набагато складніше, ніж отримати. Саме тому ми рекомендуємо проходити сеанси розслабляючого масажу курсами, щоб назавжди забути про неприємні відчуття, пов'язані з надмірною втомою. Подбайте про власне тіло, і воно Вам буде вдячне.

График работы
Пн 09:00 – 21:00
Вт 09:00 – 21:00
Ср 09:00 – 21:00
Чт 09:00 – 21:00
Пт 09:00 – 21:00
Сб 09:00 – 21:00
Вс 11:00 – 18:00
Одесса, Центр
Базарна 8
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?