Найди мастера красоты и здоровья
Киев

Чоловіча стрижка Топ Кнот (Top Knot)

(Барбершоп "БрадоБрей IV", Киев)

от 300 грн

за процедуру

Як виділитися з натовпу, але при цьому виглядати стильно і мужньо? Ні для кого не секрет, що саме правильна стрижка - запорука крутого образу. Одна з найбільш незвичайних і ефектних з них - стрижка Топ Кнот, дуже популярна серед молоді.

Така зачіска з'явилася за часів феодальної Японії: зібрані на верхівці пучки носили члени найвпливовішого клану Самураїв.

Кілька важливих особливостей:

1. Довгі пасма на маківці і тімені, які можна скрутити в невеликий пучок або джгут, а також зробити хвіст.

2. Довжина волосся - не менше 15 сантиметрів.

3. Коротке волосся ззаду і з боків або виголені скроні і потилиця в залежності від варіації.\

4. Довжина волосся, різкість переходу від короткого волосся до довгого, а також форма хвоста або пучка можуть змінюватися - тут Вашій фантазії немає меж.

Кому підійде така стрижка?

Стрижка ідеально підходить молодим чоловікам до 30-35 років. Найкраще Топ Кнот виглядає у тих в кого кругла, овальне і квадратна форма обличчя, так як візуально витягує силует і робить акцент на вилицях. У поєднанні з бородою Top Knot виглядає ще більш мужньо і стильно. Що стосується якості волосся, то краще за все зачіска виглядає на прямих і трохи хвилястих шевелюрах. При цьому густота і доглянутість також мають значення та перед тим як відростити довге волосся, варто вивчити інформацію про те, як піклуватися про його здоров'я та красу. Тільки в цьому випадку Top Knot буде виглядати дійсно круто.

Топ Кнот не рекомендуємо чоловікам з витягнутою і надто худорлявою формою обличчя, пучок на маківці сильно порушить пропорції і візуально зробить голову ще більш витягнутої. Крім того, від чоловічої зачіски Топ-Кнот варто відмовитися власникам кучерявого волосся (для них існує чимало інших варіантів), а також тим, хто не звик доглядати за волоссям. Посічені кінці, витончення і ламкість будуть дуже помітні на довгому волоссі.

График работы
Пн 10:00 – 21:00
Вт 10:00 – 21:00
Ср 10:00 – 21:00
Чт 10:00 – 21:00
Пт 10:00 – 21:00
Сб 10:00 – 21:00
Вс 10:00 – 21:00
Киев, Святошинский р-н
проспект Перемоги, 125
Смотреть на карте Онлайн запись

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?