Найди мастера красоты и здоровья
Киев

Стрижки по доступным ценам

(Салон красоты "MiloslavSky", Киев)

от 250 грн

за процедуру

Какую бы стрижку или прическу вы не попросили, для наших мастеров - это всегда искусство, в котором они не перестают совершенствоваться. У нас любят стричься мужчины, женщины и дети, чтобы выглядеть стильно и красиво!

Правильно подобранная прическа поможет скорректировать форму носа, лица, ушей и скрыть мимические морщинки, поэтому к выбору хорошего мастера необходимо подойти ответственно.

Хороший мастер поможет определиться с правильным вариантом, который полностью вас преобразит. У нас отличные специалисты, которые могут выполнить любую работу с вашими волосами:

приведем волосы в порядок; подровняем челку и кончики; освежим внешний вид.

Мы поможем подобрать стрижку, которая подчеркнет вашу индивидуальность, выставит в выгодном свете все ваши достоинства и спрячет недостатки. 

Записывайтесь на стрижку через заявку на сайте или звонок по телефону (Viber).

Мы позаботимся о волосах и подчеркнем ваш стиль!

Видео процедуры (1)

MiloslavSky Видео - 1 Ми вибрали тільки самі затребувані послуги, щоб запропонувати вам повний комплекс програм по догляду за собою, і заощадити ваш час.  У нас відмінні фахівці, які можуть виконати будь-яку роботу з вашим волоссям. Зробимо так, що б вам у нас сподобалося.  Стрижки і зачіски за доступними цінами  Яку б стрижку або зачіску ви не попросили, для наших майстрів - це завжди мистецтво, в якому вони не перестають удосконалюватися. У нас люблять стригтися чоловіки, жінки і діти, щоб виглядати стильно і красиво!  приведемо волосся в порядок  підрівняемо чубок і кінчики  освіжимо зовнішній вигляд  Манікюр і педикюр, яким можна позаздрити  Робимо професійний манікюр для щоденної шкарпетки. Покриття гель-лаком тримається від 2х до 4х тижнів. При цьому не втрачає блиску. Треба довше? Є варіанти. Наші майстри знають, як вас здивувати.  НЕ економимо на матеріалах  робимо з душею  швидко, бюджетний і безпечне  Фарбування і догляд. Підкреслимо ваш стиль  Регулярний догляд за собою - це те, що робить нас досконалішими і ідеальнішими. Ми підготуємо вас до будь-якої важливої події швидко і в приємній атмосфері.  Перетворимо вас так, що подруги і друзі точно позаздрять!  уважні і доброзичливі майстри  професійна косметика  індивідуальна програма догляду  Наша адреса:  м. Київ, вул. Закревского 95а (ЖК Милославичи - Троєщина)
График работы
Пн 10:00 – 21:00
Вт 10:00 – 21:00
Ср 10:00 – 21:00
Чт 10:00 – 21:00
Пт 10:00 – 21:00
Сб 10:00 – 21:00
Вс 10:00 – 21:00
Киев, Троещина
Миколи Закревського, 95а
M Лесная
M Черниговская
Смотреть на карте Онлайн запись

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?