Найди мастера красоты и здоровья
Киев

Акварельний перманентний макіяж губ

(Салон красоты "Wizard", Киев)

2000 грн

за процедуру

Акварельний перманентний макіяж губ-підкреслює природну красу губ дівчини, надати їм кольору і трохи яскравості. Вона відмінно замаскує недоліки у вигляді тьмяного, блідого або навіть синюшного кольору губ. Процедура підійде панночкам, які звикли фарбуватися непомітними помадами натуральних відтінків і просто втомилися робити це щодня.

Перманентний макіяж-будьте сліпучою в будь-який час доби!

Вам набридло щодня витрачати до півгодини, наводячи "марафет" перед дзеркалом? Рутинна підводка брів, фарбування вій, Тонування повік, надання пікантності губам – на всі ці завдання йде час. Але ж його можна використовувати більш корисно. Макіяж перманентний-вдала альтернатива звичайному макіяжу із застосуванням декоративної косметики. Одного разу проведена процедура позбавляє вас від необхідності наводити красу перед дзеркалом, економлячи масу часу, особливо в розрізі декількох років.

Послуги перманентного макіяжу в салоні краси WIZARD

У нашій студії ви можете замовити перманентний макіяж в Києві:

Татуаж брів.

Татуаж губ.

Промальовування війкового контуру.

Промальовування місць залисин і облисіння.

Біотатуаж.

Микроблейдинг.

При виконанні перманентного макіяжу, ціна якого розраховується в індивідуальному порядку, ми використовуємо функціональне обладнання та високоякісні косметологічні препарати. Екологічно чиста фарба впорскується в шкірний покрив на глибину до 0,5 мм.в результаті, на шкірі проглядається пігментація, яка і створює ефект наявності волосся, або затушованих повік, губ. За допомогою даного методу можна навіть створити реалістичні родимки, які пікантно виглядають на жіночому обличчі.

Вартість перманентного макіяжу залежить від величини оброблюваних ділянок на вашому обличчі. Вона розраховується спочатку, ще до початку проведення процедур. Імплантація фарби в шкіру актуально для вирішення наступних проблем:

Закупорювання шкірних пір, що має місце при використанні декоративної косметики.

Камуфлювання вроджених дефектів (»заячої губи", інтенсивного випадіння волосся брів і ін.).

Приховування недоліків, викликаних пластичними операціями, і т. д.

График работы
Пн 09:00 – 21:00
Вт 09:00 – 21:00
Ср 09:00 – 21:00
Чт 09:00 – 21:00
Пт 09:00 – 21:00
Сб 09:00 – 21:00
Вс 09:00 – 21:00
Киев, Соломенка
вул. Богданівська, 7а
M Вокзальная
M Политехнический институт
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?