Найди мастера красоты и здоровья
Киев

Фотоомолодження

(Салон красоты "Wizard", Киев)

900 грн

за процедуру

Процес фотоомолодження-це найкраща апаратна косметологія для зрілої шкіри, яка займає не більше півгодини. Після проведення немає необхідності дотримуватися особливого режиму, і навіть можна відразу наносити косметику. Після проведення декількох процедур спостерігається довгостроковий ефект. Апаратна косметологія мікроструми також дає прекрасний позитивний ефект. Апаратна косметологія обличчя і тіла підходить для всіх тих, хто хотів би швидко і ефективно поліпшити стан шкіри.

У салоні WIZARD доступний метод фотоомолодження. Його відмінними характеристиками є безпека, висока ефективність і доступність.

Метод дозволяє ефективно боротися з небажаними підшкірними новоутвореннями, а також продуктами обміну речовин у верхніх і нижніх шарах шкіри. Апаратна косметологія для омолодження обличчя користується великим попитом.

WIZARD-це команда фахівців з величезним досвідом роботи в сфері IPL епіляції. Головними показниками, що свідчать про якість роботи салонів краси, є численні позитивні відгуки клієнтів, більшість з який вже перейшло в число постійних. Наші лікарі-косметологи мають необхідні сертифікати, отримані після навчання в IPL-центрі з фотоепіляції та фотоомолодження.

Видео процедуры (1)

Фотомоложение

Wizard Видео - 1 У мережі салонів Wizard працюють Чемпіони та призери кубків України і Європи. Майстри регулярно проходять навчання та підвищення кваліфікації в Європі, в кращих школах України і ближнього зарубіжжя. Салон краси WIZARD відзначений нагородою Київської міської державної адміністрації «Зразковий об'єкт в сфері надання послуг». WIZARD гарантує 100% безпеку здоров'я клієнтів. ▪️ система рекуперації та вентиляції Daikin ▪️ бактерицидна рециркуляція приміщень ▪️ 4 ступінчата стерилізація інструменту в хірургічному автоклаві ▪️ окремі кабінети для обслуговування гостей ▪️ обробка всіх поверхонь дезактином, а також дотримання всіх норм, рекомендованих в постанові МОЗ України №20 від 9.05.2020 р Wizard - в перекладі з англійської означає «чарівник, майстер». Це визначення якнайкраще характеризує членів нашої творчої команди. За їх допомоги вас чекають воістину чарівні перетворення! Мережа бутик-салонів "Wizard" - це проект активних і захоплених творчістю людей, які закохані в свою роботу - робити краще й молодше якомога більшу кількість своїх клієнтів. Команда стилістів запропонує вам стильну зачіску і макіяж на будь-який випадок життя, а при бажанні навчить азам візажу. У майстрів нігтьового сервісу ви прикрасите свій манікюр яскравим і неповторним дизайном, а процедури татуажу допоможуть заощадити час на підфарбовування століття, губ або брів. Косметологічний догляд надається не тільки для прекрасних клієнток, але і для представників сильної статі. У нас проводяться процедури апаратного омолодження (LPG-масаж і RF-ліфтинг).
График работы
Пн 09:00 – 21:00
Вт 09:00 – 21:00
Ср 09:00 – 21:00
Чт 09:00 – 21:00
Пт 09:00 – 21:00
Сб 09:00 – 21:00
Вс 09:00 – 21:00
Киев, Соломенка
вул. Богданівська, 7а
M Вокзальная
M Политехнический институт
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?