Найди мастера красоты и здоровья
Львов
1800 грн

за процедуру

Вікові зміни шкіри (поверхневі зморшки, фотостаріння, втрата пружності та еластичності), профілактика і лікування акне, гіперкератоз, атрофічні рубці постакне, пігментація, мелазми, стриї.

Цей пілінг був розроблений з метою поліпшити терапевтичну дію Easy TCA Peel, але при цьому зняти больові відчуття і зробити процедуру більш комфортною. Завдяки новій запатентованій формулі, пілінг став більш ефективним ніж Easy TCA Classic при усуненні зморшок і пігментації, при цьому больові відчуття знижені до комфортного рівня для пацієнта.

Головна відмінність Easy TCA Pain Control від існуючого Easy TCA Peel полягає в доповненні в формулу 0,5% фенолу. Незважаючи на те, що частка фенолу так мала, це дає значний ефект:

По-перше, завдяки місцевим знеболювальним властивості фенолу вдалося позбутися від побічних ефектів TCA пілінгів – печіння і хворобливості.

По-друге, збільшилася і посилилася активність пілінгу. Тепер, після застосування постпілінгової маски відсутній дискомфорт від пілінгу – печіння і почервоніння.

Вперше ТСА пілінг став практично безболісним. Пілінг не вимагає якоїсь особливої ​​підготовки до проведення, легко переноситься і після процедури не потрібно якоїсь особливою реабілітації.

Курс процедур пілінгу: 4 рази через 7-8 днів.

Ви отримуєте дивовижні результати, лущення можна очікувати на третій день після пілінгу і воно контролюється застосуванням зволожуючого крему (Vit E від Skin Tech).

График работы
Пн 08:30 – 20:30
Вт 08:30 – 20:30
Ср 08:30 – 20:30
Чт 08:30 – 20:30
Пт 08:30 – 20:30
Сб 08:30 – 20:30
Вс 08:30 – 20:30
Львов, Галицкий р-н
Менцинського 5
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?