Найди мастера красоты и здоровья
Львов
от 1000 грн

за процедуру

Ін‘єкційна мезотерапія - введення активних речовин (вітамінів, мінеральних речовин, амінокислот, поживних речовин...) за допомогою мікроін’єкцій. Також можна прибрати надлишки жирової тканини, набряки; на волосистій частині голови - зміцнити волосся, укріпити, покращити його стан,пробудити «сплячи» волосяні фолікули.

Особливі переваги ін’єкційної мезотерапії: тільки вона дозволяє доставляти необхідні речовини в глибокі шари шкіри, впливаючи на її стан надовго. Решта процедур більш поверхнево діють на шкіру і не замінюють ін‘єкційну мезотерапію, а доповнюють ії. дозволяє вводити різні препарати, задовольняючи потреби Вашої шкіри.

Мезотерапія - косметологічна процедура омолодження обличчя без хірургічного втручання. Ця техніка дозволяє ефективно боротися зі зморшками і першими ознаками старіння шкіри. Ін'єкції краси вирішують ряд проблем естетичного характеру: акне і вугрі, набряки і темні кола, шрами і рубці, втрата тонусу і в'янення шкіри та ін..

Для молодої шкіри, мезотерапія - засіб підтримання її гарного стану, зволоження, насичення корисними речовинами, профілактики фото- та хроностаріння шкіри, яке починається з 25 років.

Оскільки корисні для шкіри речовини доставляються прямо в її середній шар, то мезотерапія надає більш виражений ефект, ніж догляд за допомогою масок і кремів. За допомогою мезотерапії можна не тільки поліпшити свій зовнішній вигляд, прискорити зростання волосся, виправити дрібні косметичні дефекти, вирівняти тон шкіри, зволожити і наситити шкіру корисними речовинами, а ще і позбутись  жирових відкладень, пігментації.

График работы
Пн 08:00 – 21:00
Вт 08:00 – 21:00
Ср 08:00 – 21:00
Чт 08:00 – 21:00
Пт 08:00 – 21:00
Сб 08:00 – 21:00
Вс 08:00 – 21:00
В салоне:
Львов, Франковский р-н,
Брюллова 7
Смотреть на карте Связаться

Вы владелец?


к управлению страницей

Нашли ошибку?