Знайди свого майстра краси
Бровари
від 299 грн

за процедуру

Висвітлення – це процедура, яка робить тон волосся на кілька відтінків світлішим (до чотирьох тонів) або регулює поточний колір. Найчастіше в лінійках виробників такі фарби позначаються як спецсерії спеціально призначені для освітлення. Вони показують сильніший вплив на відміну від світлого фарбування, але все ж таки не такі інтенсивні, як засоби для знебарвлення. Останні змінюють колір волосся до семи-восьми тонів. У нас ви завжди зможете зробити гарне освітлення волосся. Бровари

Процедуру проводять як на натуральному, так і фарбованому волоссі. Відразу після світлення волосся може набувати жовтуватий відтінок через фон освітлення, що проявляється. Після процедури обов'язкова корекція та тонування, тільки так можна досягти платинового блонду або будь-якого іншого відтінку.

Висвітлення – це процедура, яка робить тон волосся на кілька відтінків світлішим (до чотирьох тонів) або регулює поточний колір. Найчастіше в лінійках виробників такі фарби позначаються як спецсерії спеціально призначені для освітлення. Вони показують сильніший вплив на відміну від світлого фарбування, але все ж таки не такі інтенсивні, як засоби для знебарвлення. Останні змінюють колір волосся до семи-восьми тонів.

Недалеко від будинку можна висвітлити волосся, пофарбувати волосся, зробити фарбування волосся в Броварах.

Відео процедури (2)

LFS | La Familia salon - В.Великого Видео - 1 Запрошуємо Вас, у просторому та затишному залі, отримати якісні послуги, відчути сервіс та професійний підхід до Клієнта та роботи! На вас чекають фахівці в галузі перукарського мистецтва та нігтьового сервісу, які нададуть великий спектр послуг, за приємними цінами: Жіночі стрижки, Чоловічі стрижки, Дитячі стрижки, Фарбування волосся, будь-якої складності (Колорування, Мелірування, Шатуш, Балаяж, Омбре, Брондування, Тонування, тощо) *Косметика для волосся DCM (Італія), ING (Італія), ESTEL (Росія) Святкові зачіски, Весільні зачіски, Вечірні зачіски Плетіння волосся, Лікування волосся, Кератин, Ботокс, система Olaplex, Нарощування волосся, Манікюр педикюр, Нарощування нігтів, Покриття гель-лак. Корекція та фарбування брів, Фарбування вій, Візаж, Макіяж, Прокол вух, безліч інших послуг... І звичайно ж для Вас Online-запис та Безкоштовний WiFi! Ваші дітки, якщо прийдуть з Вами, завжди будуть зайняті розвагами (іграшки, розмальовки тощо) та під наглядом привітного Адміністратора! Ми радіємо своїм клієнтам знижками, акціями, розіграшами та подарунками! Двері салонів краси мережі "La Familia salon - сімейна перукарня", завжди відчинені для Вас і всієї Вашої СІМ'Ї!
LFS | La Familia salon - В.Великого Видео - 2 Запрошуємо Вас, у просторому та затишному залі, отримати якісні послуги, відчути сервіс та професійний підхід до Клієнта та роботи! На вас чекають фахівці в галузі перукарського мистецтва та нігтьового сервісу, які нададуть великий спектр послуг, за приємними цінами: Жіночі стрижки, Чоловічі стрижки, Дитячі стрижки, Фарбування волосся, будь-якої складності (Колорування, Мелірування, Шатуш, Балаяж, Омбре, Брондування, Тонування, тощо) *Косметика для волосся DCM (Італія), ING (Італія), ESTEL (Росія) Святкові зачіски, Весільні зачіски, Вечірні зачіски Плетіння волосся, Лікування волосся, Кератин, Ботокс, система Olaplex, Нарощування волосся, Манікюр педикюр, Нарощування нігтів, Покриття гель-лак. Корекція та фарбування брів, Фарбування вій, Візаж, Макіяж, Прокол вух, безліч інших послуг... І звичайно ж для Вас Online-запис та Безкоштовний WiFi! Ваші дітки, якщо прийдуть з Вами, завжди будуть зайняті розвагами (іграшки, розмальовки тощо) та під наглядом привітного Адміністратора! Ми радіємо своїм клієнтам знижками, акціями, розіграшами та подарунками! Двері салонів краси мережі "La Familia salon - сімейна перукарня", завжди відчинені для Вас і всієї Вашої СІМ'Ї!
Графік роботи
Пн 09:00 – 20:00
Вт 09:00 – 20:00
Ср 09:00 – 20:00
Чт 09:00 – 20:00
Пт 09:00 – 20:00
Сб 09:00 – 20:00
Вс 09:00 – 20:00
Бровари,
вулиця Володимира Великого, 4
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?