Знайди свого майстра краси
Бровари
від 50 грн

за процедуру

Шугарінг має низку переваг перед іншими видами депіляції. Від нього менше роздратування в інтимних місцях, де дуже чутлива шкіра. На порядок менше вросле волосся в інтимній зоні порівняно з восковою епіляцією. І ціна на шугаринг досить низька в порівнянні з лазерною або фотоепіляцією. Зробити епіляцію біля будинку у Броварах салон краси La Familia salon мережа Сімейна перукарня.

ШУГАРИНГ професійна депіляція цукровою пастою це солодка епіляція, яка безпечна і не травматична. Цукрову депіляцію можна робити на будь-якій ділянці шкіри, паста обволікає і захоплює сам волос і не травмує живі клітини шкіри. Волосики видаляються за зростанням волосся, що виключає вростання, не викликає алергії, набряків, роздратування, вростання волосся.

Регулярне проведення шугарингу призведе до зміни структури волосків, вони витончаються і стануть слабкішими, будуть повільніше рости.

Переваги ШУГАРИНГУ: цукрова паста, захоплює абсолютно всі волоски, не обламуючи їх (як це роблять електро епілятор і воски); відлущує мертві клітини епідермісу Ви отримуєте м'який цукровий пілінг; цукрова паста безпечна для будь-якої зони: робоча температура це температура тіла; процедура виконується тільки з використанням одноразових шпателів, серветок, простирадлом, рукавичок з дотриманням всіх правил асептики і антисептики; абсолютна гігієнічність процедури: цукор найпотужніший природний консервант, всі хвороботворні бактерії в ньому просто гинуть.

Зробити епіляцію поруч біля будинку в Броварах салон краси La Familia salon мережа Сімейна перукарня.

Графік роботи
Пн 09:00 – 19:00
Вт 09:00 – 19:00
Ср 09:00 – 19:00
Чт 09:00 – 19:00
Пт 09:00 – 19:00
Сб 09:00 – 19:00
Вс 09:00 – 19:00
Бровари,
Героїв України, 11
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?