Знайди свого майстра краси
Івано-Франківськ

Ботокс Івано-франківськ, уколи ботоксу, ботулінотерапія, диспорт

(Салон краси "Savanna", Івано-Франківськ)

від 480 грн

за процедуру

Одна із самих ефективних процедур для збереження краси та молодості - ботулінотерапія (уколи ботоксу). В салоні краси SAVANNA в м. Івано-Франківськ діють акції та спеціальні пропозиції на послугу ботоксу. Консультація лікаря косметолога - БЕЗКОШТОВНО! Телефонуйте прямо зараз.

Ботокс (ботуліновий токсин) фактично є торговою назвою ботулінового токсину - речовини, що виробляється анаеробними бактеріями Bacillus botulinus. Якщо його проковтнути - це дуже сильна отрута яка може завдати великої шкоди, але якщо вводити її ін'єкційним методом в невеликих кількостях в м'язи - це не буде мати ніяких шкідливих наслідків, виключно поизитвні, бажані результати.

Механізм активності ботокса вперше був використаний неврологією та офтальмологією. Ботулотоксин був використаний серед інших для усунення надмірної напруги м'язів у дітей, які страждають церебральним паралічем та для людей після інсульту. Коли ботокс використали для лікування косоокості, було помічено, що він не тільки покращує стан очей, але і розгладжує зморшки на обличчі.

За допомогою проб і помилок були розроблені відповідні дози і методи введення препарату, і ботокс почав свою кар'єру в області естетичної дерматології таким чином. У світі почали проводити лікування ботоксом наприкінці 1980-х рр. У Європі уколи ботоксу з'явилися в кабінеті естетичної медицини лише в 1996 році.

Зморшки виникають внаслідок надмірної м'язової активності в певних ділянках обличчя. М'яз скорочується, коли він отримує правильний сигнал від нервового волокна. Якщо ми вводимо в нього ботокс, нерв перестане посилати імпульси, і це призведе до бездіяльності м'язів. Ефект зазвичай триває близько 6 місяців. Тоді дія ботулінічного токсину трохи слабшає, хоча є люди, які помічають його ефект ще 8-10 місяців.

Якщо Вам цікава процедура ботоксу, телефонуйте та записуйтесь прямо зараз.

Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс 11:00 – 16:00
Івано-Франківськ,
Степана Бандери, 10В
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?