Знайди свого майстра краси
Івано-Франківськ
від 450 грн

за процедуру

Колорування волосся будь-якої складності в салоні краси Savanna виконують досвідчені перукарі - колористи. Котрі задовільнять будь-які Ваші побажання, від фарбування в один тон до колорування омбре, балаяж, шатуш, мілірування чи тонування.

Процедуру фарбування волосся в салоні краси SAVANNA SPA в Івано-Франківську. Використовується якісна косметика Французького бренду SUBTIL.

Фарбування волосся в салоні краси виконують для отримання ідеального кольору волосся і при цьому збереження їх хорошого - здорового стану.  Щоб зробити це реальним, відвідайте наших перукарів - колористів, котрі професійно займаються колоруванням волосся. Досвідчені стилісти нададуть Вашому волоссю не лише нові кольори, але в той же час збережуть здоровий і красивий вигляд. Для збільшення тривалості ефекту варто подбати про належний догляд та косметику, яку Ви будете використовувати для фарбованого волосся. Догляд починається ще в перукарському кріслі, і продовжується у в домашніх умовах.

Фарбування - види послуг в Івано-Франківську в салоні краси Savanna

Професійне фарбування волосся дозволяє досягти різноманітних ефектів, які можуть бути оптимально адаптовані до потреб і побажань кожної жінки. Залежно від типу використовуваного продукту, наприклад, тонів в тональних або кольорових шампунях, в наших салонах ми рекомендуємо:

  • Фарбування в один тон - дозволяє повністю змінити зовнішній вигляд, оскільки він фарбує волосся в конкретний вибраний колір.
  • Висвітлення волосся - видалення темних барвників для підготовки волосся до нанесення більш світлої фарби. Знебарвлення завжди поєднується з належним доглядом, оскільки вона може трохи погіршити стан волосся. Важливо щоб перукар колорист підібрав мінімально можливий відсоток окисника яким розчиняєтья супра для освітлення. Тому що саме від відсотку окисника та періоду витримки супри на волоссі залежить подальший його стан.
  • 2 в 1 кольорі - це підкреслює колір окремих смуг, завдяки яким волосся набуває більш виразного характеру.
  • Балаяж - це часткове фарбування волосся.
  • Омбре - передбачає застосування делікатного градієнту кольорів.
  • Та багато інших варіацій колорування.

Професійне фарбування волосся в салоні краси має багато переваг, тому послуги, пов'язані з фарбуванням, дуже популярні серед жінок. Перед фарбуванням волосся потрібно попередити перукаря, про приймання будь-яких медикаментів гормонального характеру, або наявність алергічних реакцій.

Довготривалий ефект від процедури - яскравість кольору та блиск волосся залишається на довго завдяки якісній косметиці та унікальним інгредієнтам.

Необхідність наступного візиту на фарбування залежить, головним чином, від швидкості росту волосся і частоти миття.

Салон краси Savanna надає широкий спектр кольорів від платинової - пепелястої блондинки до вогненно-червоного кольору, якісне - глибоке зафарбовування сивого волосся.

Для більш детальної інформації переходьте на сайт салону.

Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс 11:00 – 16:00
Івано-Франківськ,
Степана Бандери, 10В
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?