Знайди свого майстра краси
Івано-Франківськ

Масаж класичний, загальний, спа

(Салон краси "Savanna", Івано-Франківськ)

від 60 грн

за процедуру

Всі види масажу в салоні краси SAVANNA SPA в Івано-Франківську проводять досвідчені масажисти. Ви можете записатися на: масаж спини, антицелюлітний масаж, лімфодренажний масаж, масаж голови, класичний масаж хребта. Для більш детальної інформації переходьте на сайт салону краси SAVANNA.

Масаж в Івано-Франківську

Масаж в салоні краси Savanna допоможе зняти напруження м'язів, ідеально підійде для людей із стресовим способом життя, для усунення болі в спині, щоб розслабити мязи та покращити загальний стан, ідеально для антицелюлітної програми та просто релаксу.

Яка ще процедура може бути настільки універсальною та приємною, як масаж?

Насправді, його ефект на тіло та на загальний стан в цілому ні з чим не порівняти.

Розслабляючий масаж - його чудодійні властивості

Добре зроблений релаксаційний масаж дає відчутний результат уже після першого сеансу, а в поєднанні з іншим процедурами, наприклад, комплекс заходів для схуднення, антицелюлітний масаж може творити дива.

Розслабляючий масаж хороший для всього

Процедура надає заспокійливу та розслабляючий ефект на обраній ділянці тіла. Це також задоволення для тіла і душі. Ефективний масаж спини і тіла не тільки знімає напругу та затиски в м’язах, але й дозволяє забути про стрес і неприємності. Це надзвичайно важливо для швидкого темпу життя, який ми ведемо.

Види масажу. Який з них вибрати?

Погладжування, замішування, м'яке тертя, погладжування. Це лише деякі з прийомів проведення розслабляючого масажу. Залежно від потреб клієнта, масажист вибирає правильну техніку. Ви хочете розслабитися і відпочити? Виберемо техніку погладжування і розминання. Хочете позбутися целюліту і стимулювати кровообіг? У цьому випадку, інтенсивний, швидкий масаж буде ефективною технікою. Щоб досягти оптимального ефекту - ефективний масаж повинен тривати близько години. Його повинен виконувати кваліфікований спеціаліст, мають бути правильні рухи та якісна косметики.

Класичний масаж

Класичний масаж виконується всією площиною рук. Він ефективно покращує кровообіг і розслабляє затиски в м’язах. Тут масажист використовує кілька методів: енергійне масажування, тертя, замішування. Звичайно, це без болісна процедура, клієнт масажного салону відчуває себе розслабленим і задоволеним.

Масаж з трав'яними печатками

Цей масаж ефективно бореться з м'язовими болями і втомою. Пацієнт після масажу відчуває себе не тільки розслабленим, але й отримує сильний «заряд» енергії.

Антицелюлітний масаж

Може виконуватися як на одну ділянку (сідниці, ноги, живіт, руки, ноги) так і на комлекс обраних зон. Ефективний для жінок будь-якого віку. Досить болісна але дійсно ефективна процедура для зменшення об’єму, боротьби з целюлітом та "апельсиновою кіркою".

Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс 11:00 – 16:00
Івано-Франківськ,
Степана Бандери, 10В
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?