Знайди свого майстра краси
Івано-Франківськ
від 100 грн

за процедуру

Чоловічі стрижки, короткі, довгі, модельні зачіски для чоловіків. Стрижка бороди та вусів в салоні краси SAVANNA SPA виконує майстер - барбер - жінка. Якісні стрижки, плавні фейди, чіткі бороди. Телефонуйте прямо зараз.

Всі види чоловічих стрижок виконує майстер - перукар, жінка - барбер котра працює в салоні краси SAVANNA SPA Івано-Франківськ.

Професійні перукарі нашого салону краси - виконують всі види перукарських стрижок чоловічих, дитячих. Всі стрижки та зачіски виконують досвідчені фахівці з професійним обладнанням. Ми допоможемо обрати Вам стрижку та зачіску, котра буде оптимально підходити саме для вас. Зробимо камуфляж сивини, або тонування бороди. Підберемо ідеальну довжини волосся та виконаємо ідеально плавний фейд на скронях.

Ми спеціалізуємося на стайлінгу волосся та стрижках для чоловіків, а також у процедурах краси та догляду за шкірою. Наш салон краси пропонує великий спектр послуг для чоловіків. Ми пропонуємо повний спектр професійних перукарських послуг: професійна консультація, регенерація волосся, укладки, стрижки, фарбування волосся голови та бороди.

Ми гарантуємо професійне та дружнє обслуговування, а також доступні ціни. Наші перукарі та стилісти забезпечують бездоганний і високий рівень сервісу в добре обладнаному місці з усіма необхідними аксесуарами та зручностями.

Всі продукти, які ми використовуємо, характеризуються найвищою якістю. Ми регулярно беремо участь у семінарах та тренінгах, доповнюючи пропозицію стрижок та колорування новітніми тенденціями.

Графік роботи
Пн 10:00 – 20:00
Вт 10:00 – 20:00
Ср 10:00 – 20:00
Чт 10:00 – 20:00
Пт 10:00 – 20:00
Сб 10:00 – 20:00
Вс 11:00 – 16:00
Івано-Франківськ,
Степана Бандери, 10В
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?