Знайди свого майстра краси
Івано-Франківськ

Акне: лікування та профілактика

(Косметологічний центр "Fine Line", Івано-Франківськ)

від 550 грн

за процедуру

В наших країнах заведено вважати, що проблематика висипів на шкірі є явищем тимчасовим: підліткове, критичні дні, алергія, банальне подразнення. Проте, що сказати, коли прищі та вугровий висип зустрічаються у сорокарічного далекобійник, з відмінним здоров’ям:)? Правильно. Це хвороба і вона піддається лікування. Її збудником може бути безліч факторів, які призводять до одного результату, названого в медицині терміном — акне.

Збудником акне в більшості випадків є Propionibacterium acnes та найбільш частою причиною виникнення вугрів у дорослих є себорея. Також прищі та вугровий висип можуть виникати при різних хронічних захворюваннях або інфекціях. Причиною появи також може бути вплив на шкіру різних речовин з комедогенним ефектом, які викликають закорковування сальних залоз, гіперкератоз (огрубіння шкіри). 

Найчастіше акне з’являється на обличчі, грудях і спині — там, де багато сальних залоз і пори найширші. Вугрі — це хвороба, і лікувати її повинен фахівець. Лікування акне залежить від тяжкості хвороби. Так, косметологи виділяють три форми акне

Графік роботи
Пн 10:00 – 18:00
Вт 10:00 – 18:00
Ср 10:00 – 18:00
Чт 10:00 – 18:00
Пт 10:00 – 18:00
Сб 10:00 – 18:00
Вс Вихідний
Івано-Франківськ,
вул. Страчених українських націоналістів, 7а
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?