Знайди свого майстра краси
Кременчук

ГідроМасаж + Санаторні процедури

(Салон краси "Імперія краси", Кременчук)

від 500 грн

за процедуру

Гідромасаж - це приємна процедура для зняття стресу і втоми. 1. У нас найбільший в Кременчуці тиск струменя води 6.5 атмосфер ! 2. Результат - Гарантований! 3. Гідромасажист з Медичною освітою 4. Підбір техніки масажу для Вас - виключно індивідуальний!

Відгуки наших кліентів про досягнення після курсів ГідроМасажу 🛁:

❤️Юля: У мене стало майже ідеальне тіло. Вага правда пішла лише на 3 кг, АЛЕ! обсяги пішли і я купила сукню вже на один розмір менше. До речі, від масажиста та його досвіду результат дуже залежить, так що рекомендую відповідально підійти до вибору фахівця, якому довірите своє тіло.

❤️Яна: Моє тіло нормальної комплекції… АЛЕ! Напевно років з 30- все більше став проявлятися целюліт, набряклість, недостатня еластичність шкіри.
Найважче (у моєму випадку) боротися з боками та внутрішньою частиною стегон… Для себе я визначила найдієвіший засіб у боротьбі за здоров'я та красу – це гідромасаж!!!

❤️Тетяна: Потрібно бути готовим до того, що весь целюліт, який ховається в глибоких шарах шкіри, проявить себе у всій красі (на початку курсу гідромасажу)…. потерпіть небагато, і в жодному разі не припиняйте ходити на процедуру… обов'язково дочекайтеся закінчення курсу!
під дією струменя все, що сховано піднімається на поверхню і з кожним сеансом потроху розбивається, в результаті отримуємо гладку підтягнуту шкіру.
досягнутий результат (позбавлення від целюліту) тримається близько 2х місяців за відсутності будь-яких дієт!

❤️Ольга: Я втратила за 12 сеансів 3 кг лише завдяки гідромасажу. Целюліт став справді менш помітним.

❤️Вікторія: Після курсу процедур пішов жир із боків та сідниць, з яким не впоралися навіть фізичні навантаження. Про целюліт теж забула.

❤️Тамара: Самі працівники салонів краси віддають перевагу саме гідромасажу. Для мене це дуже приємна процедура: лежиш у ванні, розслабляєшся, а целюліт йде.

❤️Людмила: Я помітила целюліт на ранній стадії. Напевно, тому мені вистачило всього кілька сеансів підводного масажу, щоб розпрощатися з ним.

❤️Лариса: Коли буваю у Кременчуці, постійно записуюсь на цю процедуру. Апельсинова кірка дійсно стає менш помітною, та й взагалі, за 10-14 процедур втрачаю у вазі 2-5 кг.

❤️Маша: Перевірено на собі – за тиждень щоденних процедур, підсумок – мінус 3,5 кг. В результаті нічого нероблення - підтягнута шкіра та легкість у тілі. Задоволена!

❤️Ірина: Зробила 5 ручних масажів та 5 гідромасажів, результат – мінус 6 кг, мінус 2 розміри, але при цьому правильно харчувалася та отримувала фіз. навантаження.

❤️Христина: Чудові масажисти в «Імперії краси» - хороші результати тут гарантовані, плюс масажист стежить за вашим харчуванням і дає цінні поради – 3 в одному!

Графік роботи
Пн 08:00 – 19:00
Вт 08:00 – 19:00
Ср 08:00 – 19:00
Чт 08:00 – 19:00
Пт 08:00 – 19:00
Сб 08:00 – 19:00
Вс 08:00 – 19:00
Кременчук,
101 квартал, буд2
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?