Знайди свого майстра краси
Львів

Оздоровчий масаж спини та шиї

(Масажист Елена, Львів)

300 грн

за процедуру

Оздоровчий масаж спини та шиї. Оздоровчі профілактичні процедури

Оздоровчі профілактичні процедури.

● Класичний масаж позитивно впливає на м'язи, зміцнює зв'язки та суглоби, усуває больові відчуття. А також посилює імунну систему та покращує психоемоційний стан людини. Ця комфортна процедура, яка має позитивний вплив на людський організм, застосовується курсом 10-15 масажів.

● Спортивний масаж корисний тим, хто веде активний спосіб життя. Він допомагає зняти втому та підготуватися до навантажень, дає змогу розігріти м'язи та зробити їх гнучкішими.

● Профілактичний масаж ― це зміцнення організму та запобігання багатьом хворобам. Його ще називають превентивним: він спрямований не на терапевтичну дію при певних проблемах, а на уникнення хворобливих станів.

● Масаж спини допомагає при болях в спині, а також необхідний для лікування остеохондрозу та сколіозу. Попередньо потрібно пройти діагностику та отримати рекомендації лікаря.

● Лімфодренажний масаж допомагає посилити відтік лімфи та зняти набряки. Часто застосовується перед антицелюлітним масажем.

● Антицелюлітний масаж посилює кровообіг та сприяє покращенню обмінних процесів, надає тілу стрункого доглянутого вигляду.

● Ароматичний масаж проводиться із застосуванням ароматичних олій. Позитивна дія на організм посилюється завдяки властивостям ароматів, допомагає уникнути багатьох недуг та сприяє глибокому розслабленню.

Відео процедури (1)

Олена Леонідівна Видео - 1 Более 20 лет опыта работы. Диплом с отличием, сертификаты повышения квалификации. Опыт работы в израильском Спа центре около двух лет. Работаю в косметологической клинике "MediSof" в городе Львов.
Немає чіткого графіку
Прийом в салоні:
Львів, Галицький р-н
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?