Знайди свого майстра краси
Львів

Контурна пластика обличчя

(Косметолог-ін'єкціоніст Надія, Львів)

3000 грн

за процедуру

Контурна пластика - метод естетичної медицини, якій змінює об'єми і контури обличчя, шляхом введення філерів. Філери абсолютно безпечні для організму людини.

Контурна пластика - метод естетичної медицини, якій змінює об'єми і контури обличчя, шляхом введення філерів.. Гіалуронова кислота - це природня складова шкіри людини, тому філери безпечні для організму людини.

Що Ви отримуєте від процедури: помітне омолодження обличчя, корекція носогубних складок і «гусячих лапок», розгладження мімічних зморшок; гармонізацію пропорцій обличчя; моделювання форми та контурів губ у молодому віці; усування вікових змін губ та ділянки шкіри навколо; надання губам об‘єму, виправлення асиметрії, підняття куточків губ; усування зморшок від паління; корекція форми підборіддя, скул, кутів щелепи; заповнення носослізної борозди та носогубної складки. Правильно підібрані процедури для Вашого обличчя, покрвщують пропорції, прибирають втомленний вигляд, омолоджують на 10-15 років та запобігають старінню обличчя. Висока біологічна сумісність препарату з тканинами організму, гарантує безпеку його застосування і збереження основних функцій шкіри.

Контурна пластика - це швидка процедура, яка займає не більше години, ефект зберігається від 9 до 24 місяців.

Немає чіткого графіку
Прийом в салоні:
Львів, Галицький р-н,
Князя Романа, 11
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?