Знайди свого майстра краси
Львів

Балаяж, омбре, шатуш

(Салон краси "Гримерка", Львів)

від 500 грн

за процедуру

Усі техніки фарбування виконуються виключно з урахуванням стану волосся. Для ослабленого волосся ми використовуємо техніки фарбування на відкритому повітрі без фольги, в результаті чого зберігається блиск та здоров'я волосся.

Брондування «BROND» (brown + blond)- поєднання декількох, близьких світлих тонів, дозволяє отримати ефект об'єму з загадково-мерехтливими прядками. Використання насичених світло-каштанових, горіхових, янтарних, медових,бежевих відтінків імітує ефект відблиску сонця та світла у волоссі. Цей спосіб нанесення фарби давно став популярним серед представниць прекрасної статі - власниць довгого волосся. Сучасна технологія дозволяє фарбувати методом брондування волосся середньої довжини. Первинний колір волосся при цьому не має значення.Мелірування ОМБРЕ – це модна та дуже популярна техніка вільного мелірування, що створює ефект природніх світлих прядок.  Такий спосіб фарбування волосся ідеально пасує жінкам, що мають світле волосся та бажають лише покращити природній відтінок та надати волоссю об'єму. Для молодих дівчат технологія пропонує більш чіткі лінії переходу кольору від темного до ідеального білого. Такі методи підходять і для короткого волосся жінкам, що мають ідеальну форму обличчя, адже яскрава колоритна та контрастна фарба робить акцент саме на зовнішності.

«Ефект загару» - спеціальна техніка мелірування, ідеально підходить власницям тонкого волосся, так як створює оптичний ефект об'єму. Дозволяє досягти природнього ефекту гри сонячних відблисків у волоссі. Виконується лише в зоні об'єму і біля обличчя.

Графік роботи
Пн 10:00 – 19:00
Вт 10:00 – 19:00
Ср 10:00 – 19:00
Чт 10:00 – 19:00
Пт 10:00 – 19:00
Сб 10:00 – 19:00
Вс 10:00 – 15:00
Львів, Галицький р-н
пр. Свободы 45
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?