Знайди свого майстра краси
Львів
200 грн

за процедуру

Висока ефективність лазерного видалення для гемангіом і судин, судинних зірочок (телеангіектазії), сіточок, одиничних судин, винних плям.

Проблемою появи патологічних судин на різних ділянках шкіри рано чи пізно стикається переважна більшість людей, причому як жінок, так і чоловіків. Одних турбує проява куперозу (дрібних, звивистих капілярів червоного або синюшного відтінку) на шкірі обличчя - щоках, крилах носа і підборідді, а інших - судинні зірочки на шкірі обличчя і тіла.

В даний час «золотим стандартом» лікування судин на обличчі є їх видалення за допомогою судинних лазерів. Схематично принцип їх роботи виглядає так - лазерний промінь відповідної довжини хвилі проходить через епідерміс і поглинається гемоглобіном крові, що міститься в розширеній судині, викликає її розігрів і коагуляцію - судина «запаюється». Поряд з високою ефективністю лазерного видалення гемангіом і судин, судинних зірочок (телеангіектазії), сіточок, одиничних судин, гемангіом, винних плям перевагою методу є повна відсутність рубців в місці лікування (на відміну від використовувалися раніше кріо- і електролікування.

Чому саме наш лазер?

Тому що саме з довжиною хвилі 980нм промінь поглинається гемоглобіном судин і діє просто в ціль не пошкоджуючи шкіру! Результати вас здивують!

Судинну сітку, дуже важко закрити навіть найкращими консилерами та тоналками а на тілі це практично неможливо. Тому є вихід! Видалення лазером!

Вам вирішувати, чи ходити з фіолетовими судинами на ногах чи все ж забрати судинну сітку і насолоджуватися своїми гарними ніжками!

Зробіть свої ніжки гарненькими !

Протипоказання

вагітність, период лактації;

онкологічні захворювання;

цукровий діабет та інші хронічні захворювання в стадії декомпенсації;

аутоімунні захворювання;

епілепсія;

запальні захворювання, что супроводжуються підвіщеною температурою тела;

захворювання кожи в зоне проведення процедури;

Схильність до Утворення келоїдніх рубців.

ПІДГОТОВКА:

за 2 тижні до процедури неможна:

засмагати, відвідувати солярій;

не приймати антибіотики тетрациклінового ряду, протигрибкові препарати, протизапальні, вітамін А, ретинол протягом місяця;

Проводити хімічні пілінги і подібні процедури;

за 3 дні до процедури:

не пити спиртних напоїв;

ПІСЛЯПРОЦЕДУРНИЙ РЕЖИМ:

2 тижні після процедури:

  • уникати подразнення шкіри
  • не можна засмагати, відвідувати солярій;
  • не можна проводити хімічні пілінги та подібні процедури;
  • необхідно утриматися від фізичних навантажень;
  • відвідувати сауни, лазні, басейни, приймати гарячу ванну;
  • протирати зону спиртовмісними засобами;
  • необхідно використовувати сонцезахисний крем не менше SPF 35.

ПЕРІОД РЕАБІЛІТАЦІЇ:

Після проведення процедури, на ділянці з'являється почервоніння, яке проходить протягом 2 днів. Рідко бувають випадки появи кірочок або темного набряку, що нагадує синець. Ці кірочки НЕ МОЖНА зривати! Вони пройдуть самостійно протягом 2 тижнів. Для того щоб прискорити цей процес можна наносити на місце процедури Бепантен або Пантенол, приблизно 5-6 разів на день.

Переваги процедури

Ефективність Невеликі капіляри в ряді випадків можна видалити за одну процедуру. 

Для видалення судинних утворень потрібно від 3 до 7 процедур з приблизним інтервалом в один місяць. Що стосується окремо судинних зірочок - бувають випадки, коли вони видаляються з першої процедури. Ефект Ви помітите вже через 1-2 тижні після першої процедури.

- комфортність

- висока точність;

Сучасні лазерні апарати високоточно впливають на судини, не пошкоджуючи шкіри навколо судини.

Час сеансу Як правило, сеанс триває не більше 20 - 30хвилин.

Універсальність Видалення судин лазером можна провести практично на будь-якій ділянці шкіри.

Безпечність Сеанси НЕ супроводжуються ризиком отримання опіку. Після процедури НЕ утворюються ні шрами, ні рубці.

Доступність Ціна на видалення судинних зірочок в центрі «АstraNova» є однією з найдоступніших у Львові. Проблемою появи патологічних судин на різних ділянках шкіри рано чи пізно стикається переважна більшість людей, причому як жінок, так і чоловіків. Одних турбує проява куперозу (дрібних, звивистих капілярів червоного або синюшного відтінку) на шкірі обличчя - щоках, крилах носа і підборідді, а інших - судинні зірочки на шкірі обличчя і тіла.

Відео процедури (1)

AstraNova Видео - 1 АstraNova - центр лазерной эпиляции и косметологии во Львове, который дарит возможность быть красивой в любой момент и каждый день радоваться жизни. Мы используем в работе профессиональное оборудование, новейшие косметологические методы и подходы, а наша команда высококлассных мастеров подготовила разнообразный комплекс косметологических услуг по уходу за телом. Мы предлагаем сделать лазерную эпиляцию; пройти курс классического, лечебного, антицеллюлитного массажа; восстановить естественную красоту и густоту волос; с помощью контурной пластики, инъекций красоты и уходовых программ за кожей вернуть лицу молодость, привлекательность. Кроме того, у наших специалистов вы можете получить компетентную консультацию и получить исчерпывающие ответы на вопросы. Эффективность процедур и профессионализм команды центра подарят вам отличный тонус и здоровье, молодость и красоту, помогут надолго отодвинуть процессы старения!
Графік роботи
Пн 08:30 – 20:30
Вт 08:30 – 20:30
Ср 08:30 – 20:30
Чт 08:30 – 20:30
Пт 08:30 – 20:30
Сб 08:30 – 20:30
Вс 08:30 – 20:30
Львів, Галицький р-н
Менцинського 5
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?