Знайди свого майстра краси
Львів
від 200 грн

за процедуру

Ультразвукова кавітація (безопереційна ліпосакція) – це сучасний спосіб легко позбутися зайвих жирових відкладень і целюліту назавжди.

Ультразвукова кавітація – це ультразвукова хвиля довжиною 40 кГц яка впливає тільки на жирову клітину, не ушкоджуючи клітин оточуючих тканин. Під час впливу ультразвуком (у жирових клітинах утворюється велика кількість кавітаційних бульбашок, які витісняють жир (тригліцериди) з клітин)  відбувається розрив мембрани жирової клітини, після якого дана жирова клітина вже ніколи не відновлюється. Продукти розпаду виводяться з організму через кровоносну та лімфатичну системи. Щоб виведення продуктів розпаду і зменшення жирових відкладень проходило швидше рекомендовано провести процедуру вакуумного масажу.

Проникаючи в тканини, низькочастотний ультразвук забезпечує молекулярний і клітинний масаж, підвищує епітеліальну і судинну проникність, чинить протинабрякову дію. Після процедури ультразвукової кавітації тканини насичуються киснем, активізується обмін речовин і тим самим поліпшується структура шкіри, тому ультразвукова кавітація і дозволяє позбутися целюліту, зайвих жирових відкладень, повернути шкірі пружність і гарний вигляд

Графік роботи
Пн 10:00 – 21:00
Вт 10:00 – 21:00
Ср 10:00 – 21:00
Чт 10:00 – 21:00
Пт 10:00 – 21:00
Сб Вихідний
Вс Вихідний
Львів, Галицький р-н
Коперника, 16
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?