Знайди свого майстра краси
Львів
від 400 грн

за процедуру

Rf ліфтинг – це сучасний, ефективний і безболісний метод омолодження. Вже після першої процедури стає дорбе помітним омолоджуючий ефект. Застосовується для ліфтингу шкіри обличчя і шиї, для корекції овалу обличчя, для підтяжки шкіри тіла, яка втратила свою еластичність після швидкого схуднення. Rf запускає в тканинах шкіри механізми, що сприяють виробленню колагену.

Rf ліфтинг – це вплив на шкіру  електромагнітними імпульсами 2 МГц / 4 МГц. Відбувається розігрів тканин в зоні впливу. Молекули колагену згортаються в щільні спіралі, шкіра отримує потужний ліфтинговий ефект. RF ліфтинг  запускає підшкірно-жировий  ліполіз, в результаті якого жир розщеплюється на гліцерин і жирні кислоти.

В салоні Lazerday процедура  Rf ліфтингу поєднується, в залежності від показань: або з вакуумом, або світлотерапією, все це робить прцедуру більш ефективнішою. Вакуум виконує масажну, лімфодренажну  функцію: покращується  циркуляція крові і лімфи, усуваються застійні явища, виводяться токсини і залишки зруйнованих жирових клітин, посилюється обмін речовин, прискорюються процеси регенерації тканин. Світло (довжина хвилі до 650 нм) прискорює обмінні процеси в тканинах, активізує окислювально-відновні реакції організму.

Графік роботи
Пн 10:00 – 21:00
Вт 10:00 – 21:00
Ср 10:00 – 21:00
Чт 10:00 – 21:00
Пт 10:00 – 21:00
Сб Вихідний
Вс Вихідний
Львів, Галицький р-н
Коперника, 16
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?