Знайди свого майстра краси
Львів
від 50 грн

за процедуру

Воскова депіляція Іспанським воском Шпательною технікою Дівчатка хочу вам розказати що потрібно зробити перед депіляцією ваксинг. ✔Довжина волосся має бути 4-5 мм, виростає за 6 - 12 днів в кожного індивідуально. ✔Приняти душ шкіра повинна бути чиста і знежирина ✔За добу до депіляції - скористайтесь скрабом. Це допоможе зняти зайвий шар шкіри і дасть можливість волосю краще виходити. ✔Налаштуйтесь на позитив і на приємний результат процедура пройде безболісно все пройде чудово, засоби до/після depileve зроблять мінімум подразнення, і дуже швидко відновлять вашу шкіру.

Привіт, мої любі дівчата!⠀

У черговий раз зіткнулася в з сумнівом клієнтки "я сором'язлива, мені якось незручно перед вами буде". Тому обговоримо це.

Як побороти ніяковість перед першим відвідуванням майстра шугаринга? Що ви відчуваєте у цей момент? Хвилювання і ніяковість, що майстер побачить вас "не при параді".

Найчастіше, що я чую "я так довго наважувалася записатися перший раз", "я 3 місяці спостерігала за вашою сторіночкою і ось тільки наважилася", "я так соромлюся, що навіть не знаю, чи роздягатися мені або відразу піти додому". Це я чую від кожної третьої нової клієнтки!

Давайте долати разом ніяковість першого відвідування. Для дуже сором'язливих у нас в студії є одноразова білизна. Воно буде деяким захисним бар'єром між майстром і вашим тілом.

Найчастіше соромляться, що волоски переросли потрібну довжину, і що зовнішній вигляд цього - жахливий. Милі дівчата, ви приходите на процедуру якраз для того, щоб позбавитись цього.

Практично щодня я працюю з дівчатами. Повірте, ви нічим мене не здивуєте. Будова організму приблизно у усіх однакова, але ви усі по-своєму прекрасні і унікальні ❤️.

В кабінеті ви знаходитеся тет-а-тет з майстром. Ви можете бути упевнені, що ніхто не буде вам заважати. Все, що відбувається на процедурі, це залишається між майстром і клієнтом.☝️

Догляд за своїм тілом - це важлива частина життя дівчини. Це ваша гігієна, почуття упевненості в собі. Кожна дівчина після шугаринга почуває себе героїнею, що вона змогла і переступила поріг студії, а на виході отримала красивий вид своєї шкіри.⠀

У результаті у кінці процедури, найчастіше, ви говорите: "Чому я не зважилася на це раніше"?! чи "Я так легко себе почуваю"!

Чи варто відкладати ці відчуття на потім?Ви думаєте досі? Заспокойтеся, видихніть і напишіть мені свої питання і я вас обов'язково проконсультую.

Немає чіткого графіку
Виїзд до дому:
Галицький
Залізничний
Личаківський
Сихівський
Франківський
Шевченківський
ще 1 адреса

Сихівський р-н

Чукаріна, 6

Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?