Знайди свого майстра краси
Львів

Комбінована чистка обличчя

(Косметолог Наталия, Львів)

700 грн

за процедуру

Комбінована чистка обличчя - оптимальний спосіб санації шкіри жирного типу без запалень.

Це процедура, в якій поєднується декілька методів дії на шкіру, щоб отримати оптимальний результат. Комбінована чистка шкіри проводиться у тих випадках, коли одним методом очищення (механічним чи ультразвуковим) обійтися неможливо. Оптимальний спосіб санації шкіри жирного типу без запалень.

Лише при комбінованій чистці обличчя можна враховувати всі проблеми та особливості шкіри обличчя, ретельно та глибоко очистити проблемні ділянки та водночас дбайливо обробляти ділянки, чутливі до косметологічного впливу.

Показання для комбінованої чистки обличчя:

  • комедони
  • жирна шкіра або змішаний тип шкіри
  • нерівна поверхня шкіри
  • кератоз
  • розширені пори.

Результат такої процедури – очищення шкіри, покращення мікроциркуляції, зникнення комедонів та сальних пробок. Пори шкіри звужуються, покращується тонус шкіри, колір обличчя набуває живого забарвлення. Шкіра стає ніжна та гладка на дотик.

Відео процедури (1)

Наталія Філь Видео - 1   Я - Наталія Філь, косметолог та майстер перманентного макіяжу. Для Вас: апаратна та ін'єкційна чоловіча та жіноча косметологія для різного вікового діапазону; процедури по догляду за обличчям та тілом; перманентний макіяж (татуаж) брів та губ. Всі процедури виконуються з використанням якісної професійної косметики та сучасного обладнання (апаратна косметологія). Відчути ефект, після процедур, не лише тілом, а й емоційно - ось результат, на який спрямована кожна процедура. Приходьте не лише коли виникає потреба - приходьте для попередження проблем і власного задоволення! Також, Ви можете придбати професійну косметику для домашнього повсякденного догляду на основі моїх рекомендацій та Ваших потреб.   ВАЖЛИВО: прийом згідно попереднього* запису! *я не завжди можу відповісти на Ваш телефонний дзвінок через зайнятість та виконання своїх професійних обов'язків. Посилання на "ОНЛАЙН ЗАПИС" на моїй персональній сторінці або в акаунтах мереж Facebook / Instagram.
Працює по непарних числах календаря
Прийом в салоні:
Львів, Галицький р-н,
Омеляна Поповича вулиця, 5
Дивитися на карті Зв'язатися

Ви власник?


до управління сторінкою

Знайшли помилку?